EXPRESS NITRA – PRAHA

11.5.2017

Půlku března jsme strávili na výstavách. Nejdřív Nitra, vzápětí Praha. Byla to vážně jízda, ale jsme rádi, že jsme se jí zúčastnili. O tom, co bylo k vidění v naší expozici, je následující fotoreportáž.

 

Výstava Nábytok a bývanie je vždy zážitkem. Může za to už sama Nitra – na jedné straně důstojné historické sídlo, na druhé moderní univerzitní město plné mladých lidí. A výstava je podobná: vedle naleštěných expozic se prodávají ovčí rouna, langoše a ručně strouhané vařečky. Nádherný a pestrý zážitek. A návštěvnost? Hodně přes 80.000 lidí – to máte, jako kdyby se na vás přišly podívat skoro celé Pardubice…

 

Další zastávka: Praha – Letňany. Areál Expo, výstava ForFurniture. Návštěvnost „jenom“ 35.000 lidí, ale na Prahu, kde se každý den děje tisíc věcí, je to moc dobré číslo (o 25% vyšší než minulý rok).

 

Obě prezentace byly úspěšné, navázali jsme zajímavé kontakty, rozdali rekordní počet propagačních materiálů a hlavně se ujistili, že naše produkce lidi zajímá, což je nejcennější poznatek…

Trachea 40 m2. Stánek byl na výstavách v Nitře i Praze naprosto identický. 

 

 

Těžiště expozice spočívalo v novinkách, ale pochopitelně nesmělo chybět to, co je pro nás typické – kompletní sortiment foliovaných dvířek.

 

 

 

T.acrylic mat – devět nových dekorů. Návštěvníkům se líbí a doufáme, že vám taky.

 

 

 

T. segment – přehled dekorů LTD. Dá se říci, že je z čeho vybírat. 

 

 

T-lacq. Lakovaná dvířka v lesku i matu. Zvolte a vyberte odstín.

 

 

Motiv obilných klasů demonstroval možnosti plošného potisku: v popředí T.CristalMotive na skleněném pultu, v pozadí dvoubarevný potisk T.overface na dveřích do kuchyňky.

 

A inspirace na závěr: potisk T.CristalMotive na skleněných výplních dvířek T.segment.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články