OBJEDNÁVÁM, OBJEDNÁVÁŠ, OBJEDNÁVÁME…

7.6.2017

Jste-li uživateli OS Trachea, je pro vás zbytečné číst tento článek, ale asi byste nám dali za pravdu, že jde o hodně užitečného pomocníka. Vás ostatní se o tom pokusíme přesvědčit. A to nejen suchou teorií, ale i názorem jednoho z uživatelů.

Objednávkový systém Trachea OS funguje už tři roky a růst počtu uživatelů i objednávek je nejvýmluvnějším dokladem, o jak praktický a užitečný nástroj se jedná. Velmi stručně řečeno, jde o počítačový program, který zákazníkovi umožní vybrat si ze sítě autorizovaných prodejců svého (nebo své) dodavatele – podle sídla, výše poskytovaných slev – zkrátka podle sebe, vytvořit objednávku a … poslat ji. Toť vše!

Vlastně ne. Měli bychom ještě říci, že objednávku lze nejenom vytvořit, ale také sledovat průběh. Také, že systém je neustále on-line a nabízí nejaktuálnější informace o kompletní nabídce Trachea. Kromě toho, že vše je přehledné, aktuální a kompletní, zákazník nemůže udělat v objednávce zásadní chybu. Systém hlídá omezení sortimentu, maximální a minimální rozměry dílců, možné a nemožné kombinace fólií a zadních stran a desítky dalších detailů.

Nejlepší nakonec: prověřený a funkční program je naprosto zadarmo. Můžete si jej stáhnout a nainstalovat z webu trachea.cz – kapitola Servis, sekce Software. Tam také najdete podrobnější informace a návod k práci s programem.

Pokud vás zajímá názor jednoho z uživatelů, zde je:

 

S nabídkou používání objednávkového systému jsme nejprve váhali. Přišlo nám jednodušší vypsat rozměry dvířek do papírového formuláře, zanést na stůl do Trachei a nechat vyrobit. Ale rozhodli jsme se, že systém přes internet vyzkoušíme. Mile nás překvapil.

Protože jsme výrobci zakázkového nábytku, děláme na každý výrobek cenovou nabídku. A tady nám přišel objednávkový systém jako velký pomocník. Dvířka si vypíšeme, zadáme do objednávkového systému a hned známe přesnou cenu. Je to taková naše jistota, že jsme při cenové nabídce na nic nezapomněli.

Konkrétní zakázka se před odesláním dá uložit, po schválení zákazníkem upravíme podle potřeby rozměry na milimetr přesně a pak už jen odešleme z našeho počítače do Trachei k výrobě…

S objednávkovým systémem jsme opravdu spokojeni.

Luděk Mikšánek,
KN – LUMIR s.r.o., Holešov

 

V některém z příštích vydání Trachea live se budeme objednávkovému systému věnovat znovu a přineseme odpovědi na nejčastější dotazy uživatelů a to včetně praktických rad.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články