T.LACQ: NOVINKA ROKU

7.6.2017

Od 1. června se nabídka našich výrobků zase trochu rozšířila. Do sortimentu přibyla lakovaná dvířka v lesku i matu. V příštím vydání vám představíme standardní popis výrobku, konkurenční výhody a další souvislosti. Prozatím přijměte úvodní informace o produktu, který považujeme za zásadní novinku letošního roku.

Lakovaná dvířka T.lacq ve tvaru Q32C

Lakovaná dvířka v našem sortimentu chyběla. Mnozí jste nám to vyčítali a my jen krčili rameny, protože jsme cítili, že máte pravdu. Důvodů, proč jsme je zařadili do nabídky až nyní, bylo více. Jednak jsme během několika let uváděli na trh T.overface, T.acrylic, T.segment a T.cristal a to vyžádalo nemalé úsilí. Za druhé: každá legrace něco stojí a my jsme si museli na své projekty nejdříve vydělat. Nu a za třetí – znáte naše zásady. Když se máme do něčeho pustit, chceme, aby to bylo nejlepší. Tenhle přístup má výhody i nevýhody. Výhodou – zejména pro zákazníky – jsou špičkové výrobky. A nevýhodou? Právě ten čas…

Z nás asi nikdy nebudou střelci od pasu. Postupujeme kupředu s moravskou rozvážností, jako bychom stříhali vinici nebo sbírali hrozny. Věříme, že každá věc má svůj čas a nelze ji příliš uspěchat. A když, tak k její škodě. Ale když ještě chvíli zůstaneme u vinařského příměru, můžeme říci, že naše lakovaná dvířka jsou takový „pozdní sběr“, víno s přívlastkem. Ano, chce to více práce, trvá to déle, ale výsledek za to stojí. Je to zboží pro fajnšmekry.

Kvalita našich laků je prvotřídní, o tom ale nemá cenu psát, to musíte vidět „in natura“. Navíc se nám T.lacq pěkně vybarvil: nabízíme téměř celou sadu vzorníku RAL K7 – 200 odstínů jak v lesku, tak v matu. A k tomu skutečná přidaná hodnota: tvary frézování!

Nalakovat hladkou desku umí kde kdo. Nalakovat frézovaná dvířka, či dokonce hluboce frézovaná, to je kumšt. My máme pro každou kategorii (lesk i mat) přes třicet tvarů frézování a i když nechceme, aby to znělo jako sebechvála, musíme říci, že tohle nikdo jiný nedokáže.

 

Projekt T.lacq zrál řadu let. Inu, jako víno, jak už jsme říkali. Máme radost, že konečně dozrál a my vám můžeme dát „okoštovat“. Na zdraví!

P.S. Reálné vzorky dvířek jsme zkušebně vystavovali v Praze a Nitře a zájem návštěvníků nás mile potěšil. Fotografie najdete ve starším příspěvku nazvaném „Expres Nitra – Praha“.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články