NOVINKY PODZIM 2020: SUPERMATNÉ FÓLIE

5.11.2020

Ukázka možných kombinací dekorů

Před rokem jsme uvedli na trh čtyři supermatné dekory fólií. Ukázalo se, že to byl správný tah – od počátku se těšily mimořádnému zájmu. A těší se mu i nadále, a proto jsme se rozhodli kolekci doplnit.

 

Loňská úvodní nabídka zahrnovala dekory spíše světlejší, letošní rozšíření půjde naopak cestou tmavších, až nejtmavších.

 

Důležitá poznámka:
Vzhledem k aktuální situaci (nemocnost, karanténa, ošetřování členů rodiny…) se potýkáme s nedostatkem pracovních sil. Snažíme vykrývat zakázky tak, aby nedocházelo ke zpožďování termínů, takže nebudeme mít kapacity na hromadnou výrobu fyzických vzorníků nových fólií. Pokud však budete mít o některou fólii či fólie zájem, kontaktujte nás a my vám vzorník nových folií rádi zašleme.

2–23 Kaschmir supermat  

Sytě krémový dekor fólie dýchá klidem, pod nímž dřímá utajená síla. A supermatný povrch tento dojem ještě prohlubuje. Ideální dekor pro vyznavače stylové čistoty.

 

 

2–40 Perlově šedá supermat  

Při pohybu světla zahlédneme na povrchu fólie opalizující odlesky, které bychom u supermatného povrchu nečekali. Tento dekor je skutečně perlou.

 

 

2–50 Kamenná šedá supermat  

Odstín, který má sílu. Na první pohled upoutá výjimečnou barevností a vnitřní dynamikou. A tento dojem nezevšední. Bude jej reprezentovat navždy.

 

 

2–60 Kubanit šedý supermat  

Šedá je barva studená, ale kubanit studený není. Hnědý nádech jej oživuje a změkčuje. Dekor vynikne jako solitér, ale hodí se i pro kombinace.

 

 

2–90 Černá supermat  

Supermatná černá je dokonalá. Hustá a neproniknutelná jako tropická noc. Neobyčejně silný dekor skvěle vynikne se světlým kontrapunktem.

 

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články