NOVINKY 2018: DEKORY FÓLIÍ

12.6.2018

Prohlédněte si kolekci nových fólií pro rok 2018 …

Kouřově našedlému dekoru naprosto přísluší přízvisko „trendy“ v názvu řady lesklých fólií. Je jemný, střízlivě elegantní a neuvěřitelně variabilní. Můžete jej zkombinovat s jakýmkoliv dalším dekorem, ale pokud chcete radu: vsaďte na dřevinu. Výsledek vás ohromí…

Nejsvětlejší z trojice „bratrských“ dekorů Texstone je moderní univerzální fólie. Motiv otisku textilní vazby je nepravidelný – místy zřetelnější, jinde jakoby setřený. Díky této nepravidelnosti působí dekor „použitým“ dojmem, který je velmi moderní.

Šedé odstíny jsou jak moderní, tak praktické. Jsou působivé samy o sobě, ale především disponují možnostmi téměř neomezených kombinací s jinými dekory. Strukturované provedení „textstone“ je navíc zajímavé záměrnou nepravidelností dodávající mu původnost.

 

Nejtmavší z dekorů Texstone můžeme bez rozpaků zařadit do oblíbené kategorie „vintage“. Plastická struktura a zemitá barevnost společně vytvářejí dojem léty prověřené klasiky. Ve spojení s vhodným tvarem frézování má potenciál skutečného evergreenu.

Dekor Artisanu je skvělou volbou pro toho, kdo hledá odlehčenou klasiku. Převážně světlá kresba dřeva je tu a tam doplněna tmavšími tóny, ozvláštněna suky a trhlinami, povrch fólie má navíc velmi příjemnou plastickou strukturu. Zajímavá fólie s vysokým kombinačním potenciálem.

Tmavý Ribbeck rozbrázděný hlubokou strukturou je dubem každým coulem! Poctivý rustikální dekor vnukající dojem fortelného nábytku a zašlých časů. Ale nedejme se mýlit! V kombinaci s lehčím dekorem může zazářit i v sestavách naprosto moderních.

Hlavní přednosti fólie zaujmou na první pohled: decentní barevnost, autentická kresba dřeva a plastický povrch. Jejich spojení vytváří neobvyklý sametový efekt, který umocňuje dokonale vyvážený dojem, jímž kaštanový dekor působí.

Dekor tmavého modřínu je dokonalou imitací přírodní předlohy. Barevnost a struktura jsou tak věrné, že už schází jen vůně dřeva… Opravdu nádherná fólie, která svou propracovaností a originalitou dává nábytku novou dimenzi.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články