TRENDESIGN: STYLOVÉ KUCHYNĚ

19.3.2019

Na skok se vracíme na začátek roku, kdy jsme navštívili kolínský veletrh. Konstatovali jsme, že dominantními trendy moderních kuchyní jsou dekory betonu a kamene, tmavší odstíny dřeva a stále častěji se prosazující matné povrchy. 

 

Moderní kuchyňskou sestavu s výraznou nikou vám proto představíme ve třech provedeních, která uvedené trendy odrážejí. Kromě moderních dekorů a materiálů si tak připomeneme i starou poučku o tom, že dvířka sice tvoří jen zlomek ceny kuchyně, ale o jejím vzhledu rozhodují naprosto zásadním způsobem.

 

Nanotechnologiemi tvořený SOFTIXX je skutečně unikátní. Hluboce matný, vysoce odolný, příjemný na dotek. Kombinací s dekorem dubu vznikla kuchyně, která zůstane elegantní a výjimečná po desetiletí.

Neobvyklý dekor vyzrálého modřínu s výraznou plastickou strukturou tvoří ideální protipól organickému sklu VETRIXX, které září uprostřed sestavy jako šperk v luxusní etuji.

Dominantní světlý beton s decentním akcentem tmavého jakoby tvořily rám pro kubistický motiv panelu T.board. Jak málo stačí k proměně obyčejného v neobyčejné…

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články