TRACHEA NA CESTÁCH

9.7.2019

I v digitální době platí, že osobní kontakt a možnost poznat věci „in natura“ jsou nenahraditelné. Každým rokem se proto účastníme několika odborných výstav a desítek Dnů otevřených dveří našich obchodních partnerů, abychom mohli naše výrobky prezentovat návštěvníkům osobně.

 

Nedávno jsme (s údivem!) spočítali, že naše aktivní účast na DOD a výstavách je podstatně rozsáhlejší, než jsme si mysleli. Když jsme totiž převedli počet akcí, dní a lidí na fond pracovní doby, zjistili jsme, že kdyby tuto činnost měl vykonávat jediný člověk, zabrala by mu více, než půl roku! A to nemluvíme o veletrzích, na které jezdíme coby návštěvníci a našem InterSalonu, na němž pracujeme průběžně rok. Snažíme se, abychom „viděli“ a „byli vidět“, není to ovšem věc ani samozřejmá, ani jednoduchá, ani levná. Ale nutná.
Kdo někdy byl na dnech otevřených dveří, jejich atmosféru důvěrně zná. Pokud jste dosud na žádný nezavítali, zastavte se, až budeme poblíž. Abychom vás navnadili, nachystali jsme minireportáž z různých DOD komentovanou vnitřním hlasem našich obchodníků trpělivě stojících za pulty výstavních stánků a čekajících… kdo ví… možná právě na vás.

Jinde máme k dispozici venkovní stánek
(divili byste se, jaká je kosa, když zafouká…)

 

Jinde máme k dispozici venkovní stánek
(divili byste se, jaká je kosa, když zafouká…)

Někdy je to taková komorní atmosféra
(až nuda, když nikdo nejde…)

Občas zas nevíme, kam skočit dřív
(a závidíme těm, co se stihnou najíst …)

Ale vždycky nás těší, když se zastavíte
(protože to děláme pro vás!)

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články