TRENDESIGN: NOVINKY V PRAXI

9.7.2019

Jarních novinek bylo požehnaně (a na podzim ještě představíme nové dekory fólií), věnovali jsme jim dvě poslední vydání TL, tudíž je nejvyšší čas se s tímto tématem rozloučit. V našem seriálu o interiérovém designu vám ukážeme tři provedení velkoplošné ostrůvkové kuchyně. V hlavních rolích se představí jeden z frézovaných tvarů v matném laku, patinovaná dvířka a nejnovější dekory T.acrylic. Budeme svědky, jak zdánlivá maličkost – totiž nábytková dvířka – dokáží zásadním způsobem proměnit interiér. Pojďme na to.

T.acrylic A115 popelavě šedá & úchytka E31  

Čisté linie a výrazný dekor hladkého lesklého akrylátu vtiskují kuchyni moderní technicistní výraz podporovaný i úchytkami z broušeného hliníku. Přehledný a účelný design.  

T.lacq Q29, barvy RAL 1013 krémová + 1019 béžová + 6005 tmavě zelená  

Tvar inspirovaný klasikou byl vyvinut právě pro matné laky. A sednou si dokonale. Kombinace teplých přírodních odstínů působí přátelsky a klidně, pohodovou atmosféru lze cítit i přes monitor ….  

T.classic T16, patina Rustikal 223P – dub artisan + mřížka 06 dub lak  

Nový dekor se starou dobrou patinou odvádějí skvělou práci. Kuchyně má charakter i šmrnc, mřížové výplně ji navíc báječně odlehčují, takže působí klasicky, ale ne staromódně.  

 

Jeden základ – tři řešení, tři styly, tři naprosto odlišné atmosféry. Kuchyni zkrátka dělají dvířka!!

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

TRENDESIGN: NOVINKY V PRAXI Jarních novinek bylo požehnaně. V našem seriálu o interiérovém designu vám ukážeme tři provedení velkoplošné ostrůvkové kuchyně...
2 1 5 1
0 / 5 Hodnocení článku: 2

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články