FÓLIE V PROVEDENÍ SUPERMAT

3.9.2019

Když výrobci fólií zaregistrovali trend stále matnějších povrchů, nelenili a přispěchali se svými příspěvky. No, přispěchali … chvíli jsme museli počkat, a proto také většinu novinkových fólií představujeme až nyní a nikoli na jaře, jak bývalo naším zvykem. Ale někdy se počkat vyplatí!

Čtveřici supermatných fólií jsme oblékli do barev, se kterými prostě nešlápnete vedle. Jsou „in“, nabízejí téměř neomezené možnosti kombinací a budou elegantní ještě hodně dlouhé roky. A navíc: tvrzení „oblékli jsme do barev“ není žádnou nadsázkou. Tyto supermatné dekory jsou vyráběny na zakázku pouze pro nás!

2–01 Sněhově bílá supermat
Hluboce matné povrchy jsou stále oblíbenější, a pokud jde o barvu, je bílá jasnou královnou. Čistota sněžného dekoru je skutečně absolutní a kombinační možnosti neomezené.
Tento dekor je vyráběn výhradně pro Trachea, a.s.

2–10 Magnolie supermat
Něžný krémový odstín v hlubokém matu působí dojmem zvláštního vnitřního kontrastu. Fólie se hodí do bezpočtu kombinací, ale bez problémů obstojí jako soliter.
Tento dekor je vyráběn výhradně pro Trachea, a.s.

2–20 Savanna šedá supermat
Neobvyklá barevnost na rozhraní béžové a šedé není jedinou devizou tohoto dekoru. Další – a stejně nepřehlédnutelnou – je úžasná hloubka matu.
Tento dekor je vyráběn výhradně pro Trachea, a.s.

2–30 Prachově šedá supermat
Elegantní šeď – ani moc světlá, ani příliš tmavá – a k tomu mat hluboký jak studna na Zbiroze. Pokud máte rádi designovky, tak tahle je nepřehlédnutelná.
Tento dekor je vyráběn výhradně pro Trachea, a.s.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články