DEKORY FÓLIÍ PODZIM 2019: DOKONČENÍ

19.9.2019

Designové novinky ořech columbia a světle šedou magnolii jsme prezentovali již dříve, v minulém vydání jsme představili kvarteto supermatných fólií. I poslední dvě novinky jsou trendové. Jedná se o velice oblíbený dub halifax a neobvyklý, bílý beton.

 

Halifax je dekorem, který už vídáme nějaký čásek v mnoha provedeních a variantách. Je to zkrátka moderní dekor, a proto jsme si řekli, že nesmí chybět ani v naší nabídce. Počet dubů se nám tak sice povážlivě blíží ke dvěma desítkám, ale tento se v ní neztratí, má styl a charisma. A totéž platí o poslední letošní novince mezi fóliemi. Beton bílý je nádherná plastická fólie, která jen tak nezestárne. Má v sobě zvláštní jiskru, kterou dokáže promítnout do atmosféry interiérů.

 

1180 Dub halifax synchro
Dekor světlejšího dubového dřeva s plastickým povrchem je věrný a přirozený. Autentický vzhled podtrhují i motivy drobných přirozených vad přírodního materiálu. Halifax je patnáctým dekorem dubu v naší aktuální nabídce, což říká mnohé…

6–11 Beton bílý
Realistická povrchová struktura a pro beton netypická barva se prolínají v dekoru bílého betonu. Není oslnivý, má však vnitřní sílu a potenciál pro kombinace. V neposlední řadě výtečně doplňuje naše dva tmavší dekory betonu.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články