TRENDESIGN: NOVINKY V PRAXI II.

1.10.2019

.wood, dřevěná dvířka jsou pro nás zásadní novinkou, proto není divu, že jsme je zařadili na první místo v dnešním vydání magazínu o interiérovém designu. Lakovaná dvířka naopak nabízíme přes dva roky a celou dobu se snažíme rozšiřovat spektrum jejich provedení. Naposledy to byl supermatný lak G5 a opravitelný nanolak, předtím třeba tvary frézování vytvořené speciálně a jen pro T.lacq. Dnes vám představíme T.lacq s patinou. A tradiční trojici „převleků“ jednoho interiéru zakončí dekor fólie dub Halifax, momentálně asi nejoblíbenější dub na našem kontinentu. Což o to, pěkný opravdu je, proto jsme jej taky přidali do nabídky T.classic k dalším čtrnácti dubovým bratříčkům…

 

„Účková“ kuchyně s výhledem do zahrady je prostorem, který působí příjemně již jen svou dispozicí. Sledujme, jak se bude měnit díky použití různých dvířek.

BIO SMRK drásaný, MT 15, lak transparentní  

Smrková dvířka s průhledným lakem kuchyni prosvětlují a odlehčují. Drásaný povrch je příjemný na pohled i na dotek a decentní tvar frézování vtiskuje sestavě řád. Čistý celek doslova voní přírodou …

Q551 LPZ, lakovaná patina zelená  

Díky nazelenalé patině získává moderní kuchyňský koncept nádech tradice, který podtrhují i detaily – pracovní deska či úchytky. Výsledkem je funkční současnost v historizujícím kabátě.

E21, fólie 1180 dub halifax synchro & 169 černá lesk  

Kombinace naturálního dubu s lesklou černou je neobvyklá, ale vydařená. Moderní a nadčasová kuchyně se stylovými úchytkami potěší vyznavače střízlivého moderního designu.

Opakování je matkou moudrosti, a proto zopakujme znovu, že nábytková dvířka tvoří zlomek celkové ceny kuchyně, ačkoli mají naprosto zásadní vliv na její vzhled. Tuto skutečnost je třeba vštěpovat zákazníkům, protože teprve, až si ji uvědomí, pochopí, jak dosáhnout kuchyně svých snů…o designu.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články