T.WOOD V DUBOVÉM KABÁTĚ

23.1.2020

Pokud pomineme exotické dřeviny, nejspíše se shodneme, že v říši nábytku je králem dub. Je pevný, solidní, se zajímavou strukturou a sympatickou barevností. Není tedy překvapivé, že jsme jej vybrali jako další materiál pro výrobu dřevěných dvířek T.wood. Místo jednoho můžeme nyní volit ze dvou. Není to sice žádná bomba, ale když řekneme, že jsme možnosti výběru zvýšili o 100%, možná to bude znít lépe…

 

Především ale musíme říci tuto důležitou věc: dvířka, která vidíte, jsou zatím jediným dubovým provedením, ale podobně jako u smrku, budou následovat další. S kazetou či bez kazety, s úchopem a bez úchopu, drásaná nebo hladká… Na dalších variantách pracujeme a představíme vám je hned po provedení nezbytných zkoušek.

Základní parametry výrobku

tvar: M-E01

materiál:drásaný dub

konstrukce: skládaná z masivních dřevěných dílů s frézovaným úchopem

tloušťka: 22 mm

povrchová úprava:moření T43, matný lak G5

rozměry: šířka 170 – 800 mm
výška 170 – 1.400 mm [bez střední příčky]
1.401 – 1.600 mm [s jednou střední příčkou]
1.601 – 2.000 mm [se dvěma středními příčkami]

Pokud jde o variantu s jednou střední příčkou, je umístěna v polovině delšího rozměru, v případě dvou příček jsou umístěny ve třetinách delšího rozměru.
Tím bychom mohli považovat technické informace za vyčerpané, dodejme jen, že moření T43 vyvolává efekt starého dubového dřeva. A co se týká pokynů a návodů pro údržbu výrobku, jsou naprosto stejné jako u již známých smrkových dvířek T.wood M-T15.

 

A nyní se můžeme podívat, jak dubová dvířka M-E01 působí v interiéru…

Horskému apartmá drásaný dub svědčí skvěle! Přestože jde o ryze moderní interiér, přírodní dřevo mu dodává jemný rustikální náhled. A povšimněte si, jak frézované úchopy vytvářejí v sestavě svébytný plastický ornament.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články