NOVINKA: ÚCHYTKA EUK11

10.9.2020

Úchytka EUK 11 je vzhledově blízká modelu E20, ale tím veškerá podobnost s naším dosavadním sortimentem končí. EUK11 je totiž v mnoha ohledech výjimečná a má řadu unikátních vlastností:

 

a) barevné lakování (11 standardních odstínů RAL v matném provedení)
b) výroba na míru (termín dodání 4 týdny)
c) proměnlivá délka úchopu (dle velikosti úchytky)

Provedení
Úchytka je poměrně subtilní, hloubka činí necelé čtyři centimetry, přesto velmi komfortní. Dá se říci, že ergonomie si zde podává ruku s estetikou.
Určení
EUK11 je určena pro výrobky T.classic, T.lacq, T.acrylic, T. basic a SOFTIXX. Jde tedy o velice univerzální úchytku se širokým spektrem použití.
Rozměry
Kompaktní rozměry úchytky EUK11 jsou zřejmé i z kótovaného řezu, délka úchytky je volitelná v intervalu od 147 mm do 2.650 mm.
Úchop

 

Proměnlivá délka úchopu vyplývá z toho, že tento úchop končí vždy 5 cm od krajů dvířek.
Barevnost

 

11 zajímavých odstínů v matném provedení nabízí možnost sladit barvu úchytky s dekorem či barvou dvířek nebo naopak využít kontrastu.

 

Úchytka EUK11 nabízí možnost zajímavým způsobem oživit vzhled kuchyňských linek. Hodí se pro moderní široké kontejnerové výsuvy, ale dobře poslouží v tradičně řešených kuchyních. Její jedinou nevýhodou je čtyřtýdenní dodací lhůta, ovšem vzhledem k tomu, že jde o zakázkový výrobek, je tento termín pochopitelný.

Poznámka:
Při aplikaci barev ve standardu RAL je třeba mít na paměti, že stejný odstín se na různých materiálech může jevit mírně odlišně. V našem případě jde o dvířka T.lacq lakovaná do stejného odstínu jako úchytka. Tatáž barva na MDF a kovu nemusí být reálu dokonale shodná.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články