VYDAŘENÁ REKONSTRUKCE

22.10.2020

Vždycky máme radost, když můžeme sledovat vydařený projekt, k němuž přispěla naše dvířka. Tentokrát přímo zazářila v hlavní roli.
Brněnská designérka Ana Alačkova řešila návrh a realizaci rekonstrukce starého panelákového bytu v Hradci Králové. V časovém presu a na dálku, protože kvůli výjimečnému stavu byly osobní kontakty vyloučeny.
A stačil jí k tomu jediný dekor fólie. Provedla ho doslova celým bytem. Tipli byste si, který to byl?

 

Ana Alačkova ze studia A design je dámou, která se výzev neleká. Její rukopis se vyznačuje vytříbenou střízlivostí, kterou doplňuje množstvím originálních detailů. Pro hradeckou rekonstrukci zvolila jako základ dekor 170 Koženka, jemnou perleťovou fólii se zajímavým lomem světla, která svědčí plným i proskleným dvířkům.

 

Pojďme se podívat, jak se díky ní celý byt proměnil…

Předsíň po rekonstrukci, celek
Detail předsíně, T.classic dekor 170 – koženka, tvar I2
Kuchyně před rekonstrukcí
Kuchyňě po rekonstrukci, celek, T.classic dekor 170 – koženka, tvar I2
Pohled na rekonstruovanou jídelnu, celek
Detail jídelny, T.classic 170 – koženka, tvar I2, provedení plná/sklo
Ložnice, celek
Ložnice detail, T.classic – 170 koženka, tvar 35
Dětský pokoj, celek
Dětský pokoj detail, T.classic – 170 koženka, tvar 32

Díky kreativní návrhářce a vhodnému dekoru fólie vznikl na hradeckém Slezském předměstí moderní útulný byt, což nás pochopitelně těší. Znáte podobný příběh? Podělte se o něj s námi, rádi jej zpracujeme jako inspiraci pro ostatní.

 

Rozšířenou versi tohoto článku včetně koronavirového příběhu a podrobné dokumentace rekonstrukce připravujeme pro náš firemní blog Trachea, o autorce rekonstrukce a jejích dalších projektech se pak více dozvíte na adrese www.anadesign.cz.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

VYDAŘENÁ REKONSTRUKCE Brněnská designérka Ana Alačkova řešila návrh a realizaci rekonstrukce starého panelákového bytu v Hradci Králové. Pro rekonstrukci zvolila jako základ fóliovaná dvířka T.classic, dekor 170 Koženka...
5 1 5 1
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články