CO NÁM DAL A VZAL ROK 2020?

7.1.2021

Vzhledem k tomu, co se v minulém roce odehrávalo, jsme rádi, že nám podařilo nachystat a prezentovat novinky tak, jak jste zvyklí, ba dokonce přidat něco navíc. Značnou měrou k tomu přispěl i tento portál, což nás těší. Vašeho zájmu si velmi ceníme.
Rádi bychom nyní stručně připomenuli, co z loňského roku považujeme za zásadní. Pokud vám v průběhu roku něco důležitého uniklo, nyní máte šanci se k tomu vrátit.
Tedy vzhůru zpět časem!

Nové výrobky

 

T.basic

Nejekonomičtější varianta dvířek, kterým škála dekorů LTD a hrany lepené PUR lepidly dávají do vínku slušné konkurenční výhody.

T.effect

Lakovaná a laminovaná dvířka s vynikající odolností a potvrzenými antibakteriálními vlastnostmi.

T.wood

Přesně vzato nejsou dřevěná dvířka loňskou novinkou, ale došlo u nich k markantnímu rozšíření nabídky, a proto si v této rekapitulaci místo zaslouží.

Fólie ULTRA

Skupina fólií s jemně zrnitým povrchem oceněná prestižní cenou RED DOT za design je jednou z opravdových perel v naší nabídce.

Supermatné fólie

Skupina oblíbených supermatů se vloni rozrostla o pět dekorů

Nové prezentace

 

Katalog 20/21

Přes nepříznivé podmínky a řadu obtíží se nám na jaře podařilo dokončit a vydat nový katalog. Ačkoli je koncipován na první pohled tradičně, přinesl zásadní novinku: propojení produktových řad (v některých případech i kapitol) na web pomocí QR kódů. Touto cestou se podařilo integrovat oba hlavní komunikační kanály a využít jejich předností a výhody současně.
Na konci roku jsme pak ještě stihli vydat tradiční Novinky, které jsou koncipovány ve stejném duchu a doplňují katalog o vše, co jsme uvedli na trh po jeho vydání tiskem.

Web

O novém webu jsme se snažili vás podrobně informovat a víme, že většina z vás jej zná. Není tedy nutno se o něm dlouze rozepisovat.
Snad jenom maličkost: kromě kompletních technických informací v sekci PRO PROFESIONÁLY vám doporučujeme sledovat i náš blog, v němž budou publikovány příspěvky určené především koncovým uživatelům. Věříme, že v něm najdete informace, které vám mohou být užitečné v komunikaci s vašimi zákazníky.

Nové možnosti

 

T.komplet & Trachea OS5

Vloni jsme společně s novou versí objednávkového systému představili také nový koncept výrobku: skládačku korpusu na míru objednávanou a dodávanou spolu s vybranými dvířky a kompletním vrtáním otvorů.
T.komplet představuje nový směr výroby nábytku: na jednu stranu jde o výrobky na míru s maximální variabilitou a současně se svým způsobem o systém modulových polotovarů, který výrobcům přináší řadu výhod a úspor.
V tomto ohledu představuje T.komplet podporovaný a administrovaný Objednávkovým systémem Trachea malou revoluci a rozhodně nejzásadnější novinkou uplynulého roku.

 

 

Rok 2020 byl hektický, plný zvratů, změn a neočekávaných událostí. Jak to bude letos, bohužel nikdo neví. Ale doufáme, že se nám podaří opět připravit pár zajímavých novinek a prezentovat vám je spolu s výrobky a službami, na něž jste zvyklí.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články