JAK SE VÁM LÍBÍME?
22. 4. 2021

Změnu prostředí a struktury serveru TracheaLive! jste už zaregistrovali. (Minimálně nyní, když čtete tento článek, že?) Doufáme, že je vám sympatická a snažíme se, aby vám byly sympatické a prospěšné také příspěvky, které zde publikujeme.

Chceme z TracheaLive! vybudovat plnohodnotný odborný magazín věnovaný problematice nábytku a bydlení nahlížené z různých úhlů.

A budeme vám vděční, pokud nám s tím pomůžete. 

Pokud jste našimi stálými čtenáři, víte, že existuje adresa live@trachea.cz, na kterou nám kdykoli můžete napsat svůj názor, připomínku nebo dotaz. Pokud stálými čtenáři nejste, teď už ji znáte taky :-). Nebojte se ji použít.

Druhou možnost, mnohem jednodušší, máte pokaždé, když dočtete článek. Přímo pod ním jej můžete obodovat  od nuly do pětky. Automatický software počítá průměr, takže současně vidíte, jak na daný příspěvek reagují další čtenáři. Je to úplně jednoduché.

Bodujte, prosím, příspěvky, pomůžete nám (a sobě) zlepšit kvalitu magazínu. A pište nám, budete-li chtít. Ve své práci se často setkáte s něčím zajímavým, podnětným, nebo třeba naopak otravným, prostě s něčím, co by mohlo zajímat i ostatní čtenáře.

Dejte nám vědět, staňte se naším korespondentem či korespondentkou a přispějte k tomu, abychom všichni četli TracheaLive! rádi a těšili se na další vydání.

 

Když už jsme u dalších vydání, můžeme prozradit, že už brzy přijde čas na tradiční jarní soutěž. A tentokrát bude lehce slavnostní, protože ji uvedeme při příležitosti stého řádného vydání TL!.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

JAK SE VÁM LÍBÍME? Dejte vědět, co vás zajímá...
3.67 1 5 3
0 / 5 Hodnocení článku: 3.67

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články