KORPUSY: ŘADA POZITIVNÍCH ZMĚN V TRACHEA OS
3. 6. 2021

Všechny výrobky se snažíme průběžně vylepšovat nebo aspoň inovovat. Platí to i pro kuchyňské korpusy. Během tří let od uvedení jsme už řadu změn provedli a nyní bychom vám rádi představili další.

 

Smyslem těchto změn je buď rozšíření nabídky, a tedy větší variabilita produktu, zlepšení užitných vlastností nebo větší komfort pro odběratele. Prezentované úpravy zahrnují všechny tyto kategorie.

 

 

Úpravy rozměrů

U většiny korpusů jsme rozšířili interval minimálních a maximálních rozměrů. Nabízíme tak mnohem větší flexibilitu výrobku bez zbytečných komplikací. Nové limitní rozměry korpusů najdete v tabulce.

Vrtání pro kování

V sortimentu vrtání pro kování přibývá nová značka výsuvů Strong a její série StrongBox a StrongMax. O nových výsuvech značky Strong vás budeme brzy informovat v samostatném článku, který aktuálně zpracováváme.

Horní korpusy

U základního horního korpusu KTH001 dochází ke dvěma změnám. Jednak přibyla možnost vložit jednu pevnou polici, a to proto, aby nebylo nutno dávat dva korpusy nad sebe, nýbrž jednoduše vytvořit korpus napevno dělený jedinou příčkou. (Po zadání v OS se police objeví v přesné polovině výšky, to však neznamená to, že není možné nastavit výšku dle vlastních požadavků).

Další funkce souvisí s posunutím dna vzhůru, nejčastěji z důvodu instalace výsuvné digestoře. Dosud nebyla možnost překrýt digestoř čelní plochou. V systému T.komplet nyní přibývá varianta překrytí digestoře čelní plochou až ke spodní hraně bočnic. Čelní plocha je tedy vztažena buďto ke dnu nebo celému korpusu.

Další změny se netýkají pouze korpusů, ale částečně i jejich čelních ploch, čili dvířek. De facto tak hovoříme o systému T.komplet, ale protože souvislost s korpusy je jasná a připravovanou brožuru jsme ještě nevydali,  rozhodli jsme se je uvést i zde.

 

Seznam kování 

Při tisku objednávky vznikne výstup s výčtem použitého kování v celé objednávce, objednatel tak bude mít ihned v ruce kompletní seznam kování, které potřebuje pro realizaci zakázky.

 

Vyloučení chyb

Aby nedocházelo ke komplikacím, zamezili jsme v OS Trachea u spodních korpusů výběr čelní plochy “výklop” a naopak u horních korpusů zase “výsuv”.

 

Stabilizace čela

U čelních ploch pro výsuvy jsme nově zařadili možnost vrtání pro stabilizaci čela. Jedná se o spojovací prvek, který uprostřed čela spojí dno zásuvky s čelem. Tím se zamezí průhybům směrem ven a vytvoření nepříjemné mezery mezi dnem a čelem.

 

Všechny uvedené změny obsahuje nová verze Trachea OS, která začne platit 7. června t. r., tedy doslova za pár dní. Kromě toho připravujeme ještě jednu důležitou změnu, která si ovšem vyžádá úpravy výrobních cyklů, a proto bude realizována později.

 

Hranění

Rozhodli jsme se pro hranění všech otevřených hran (tedy i zadních hran spodních korpusů) a hran, které jsou pohledové, ale dosud nebyly hraněny, například na vlysech. 

Chceme tak zabránit natahování vlhkosti do materiálu či uvolňování látek z LTD.

 

Věříme, že uvedené změny přispějí k tomu, aby se korpusy Trachea, resp. celý systém T.komplet, dále prosazovaly na trhu jako moderní alternativa tradiční truhlářské výroby.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

KORPUSY: ŘADA POZITIVNÍCH ZMĚN V TRACHEA OS Tři roky inovací výrobku...
4.75 1 5 4
0 / 5 Hodnocení článku: 4.75

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články