FRANKE BOX CENTER
11. 11. 2021

Značka Franke je světovou špičkou v oblasti kuchyňského vybavení. Představili jsme vám ji jako partnera a nyní jsme jí nabídli prostor, aby sama prezentovala, co považuje za zajímavé a přínosné pro čtenáře TracheLive.

BOX CENTER

DŘEZ V KOMBINACI S DOPLŇKY

 

Box Center: dva sloučené dřezy představují ideální spojení designu a funkce.

Nejdůležitější kuchyňské doplňky se stávají součástí dřezu a máte je neustále pro ruce. Snadno kombinovatelné, skvěle organizované…

 

 

Optimální pracovní prostor

 

V účelně organizované kuchyni se neplýtvá ani pohybem, ani časem. Box Center je v tomto ohledu ztělesněním maximální funkčnosti. Všechny nejdůležitější kuchyňské doplňky jsou úhledně uloženy v menším dřezu.

Překvapivý design

 

Box Center nabízí přesvědčivé řešení v praktickém a současně krásném design. Dva skvěle sloučené dřezy nabízejí prostor pro skladování a sušení často používaných kuchyňských doplňků, které jsou uloženy přímo tam, kde je nejvíce potřebujete.

Snadná hygiena

 

Oba dřezy se velmi snadno čistí. Snadno se dostanete se do všech rohů a veškeré příslušenství lze bez obtíží vyjmout. Krytka výpustného ventilu je zarovnaná se dnem, čímž umožňuje snadné a rychlé čištění dřezu.

Box Center povýšil funkci dvojdřezu na novou úroveň. Velkorysý pracovní prostor je praktický, navíc elegantní a snadno udržovatelný. Nejdůležitější je ovšem fakt, že toto řešení významně šetří prostor v kuchyni a umožňuje mít neustále po ruce nádobí, náčiní a potřebné doplňky.

 

 

Technické parametry a doplňkové informace najdete ZDE

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

FRANKE BOX CENTER Dvojdřez v kombinaci s doplňky...
5 1 5 2
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články