FRANKE NEO SENSOR
11. 11. 2021

Jak je naším zvykem, dáváme prostor svým partnerům, aby prezentovali zajímavé novinky v nabídce.

Značka Franke připravila hned dva takové příspěvky.

ATLAS NEO SENSOR

BEZDOTYKOVÁ KUCHYŇSKÁ BATERIE

 

V kuchyni trávíme mnoho času a pro řadu činností nezbytně potřebujeme vodu. Pokud hledáme funkční a ekologická řešení pro zlepšení hygieny v domácnosti, dává bezdotyková baterie smysl z mnoha praktických důvodů.

Seznamte se s novinkou Franke ATLAS NEO SENSOR, navrženou tak, aby splňovala striktní požadavky na hygienu, udržitelnost a pohodlné používání.

 

 

Můžete se dotknout, nebo ne…

 

Atlas Neo Sensor je hybridní směšovací baterie, kterou lze ovládat bezdotykově prostřednictvím infračerveného senzoru nebo standardně páčkou na straně baterie.

Zjistíte, že ovládání je snadné a intuitivní: senzor okamžitě reaguje na pohyb ruky ve vzdálenosti 5 – 10 cm a na jedno spuštění spotřebuje baterie cca 2,5 l vody, neboť po 30 sekundách se automaticky uzavře. Pro mytí velkých kusů nádobí je proto lepší použít standardní manuální ovládání.

Vyšší stupeň v udržitelnosti

 

Kuchyňská baterie je jedním z nejpoužívanějších zařízení v domácnosti. V kuchyni často dochází k plýtvání vodou, aniž si toho všimneme.

Teplota vody pro bezdotykové ovládání se nastavuje předem a lze ji kdykoli změnit. Pro snížení nákladů doporučujeme nastavení na příjemně vlažnou, a pokud potřebujete teplejší nebo chladnější vodu, použijte manuální ovládání.

Mytí rukou bez plýtvání

 

Při mytí rukou v kuchyni lze významně a přitom snadno snížit spotřebu. Zastavením vody při použití mýdla ušetříme nejméně 3 litry při každém mytí, čímž snížíme spotřebu o 50%.

Nadčasová nerez 

 

Atlas Neo Sensor je vyrobena z pevné bezpórovité nerezové oceli. Je odolná vůči nečistotám, kyselým látkám, korozi a extrémním teplotám.

Rez, vodní kámen a nečistoty se neuchytí uvnitř ani vně baterie, a tím neposkytují šanci pro množení nežádoucích bakterií. Baterie se snadno čistí díky hladkému povrchu a jednoduchému designu.

 

 

Podrobné informace o bezdotykové senzorické baterii najdete ZDE.

 

Pokud dáváte přednost videu, podívejte se na prezentaci tohoto výrobku ve firemním showroomu v Praze.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

FRANKE NEO SENSOR Bezdotyková kuchyňská baterie...
5 1 5 1
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články