PŘÁNÍ A VÝHLEDY DO ROKU 2022
9. 12. 2021

Všem čtenářům TracheaLive děkujeme za přízeň a doufáme, že jsme vám letos alespoň občas posloužili nějakou zajímavou nebo inspirativní informací. Můžeme vás ujistit, že se o to budeme snažit i v nadcházejícím roce.

Do něj bychom vám rádi popřáli hlavně pevné zdraví, štěstí v osobním životě a v tom pracovním hodně úspěchů a co nejméně nervů…

A co Trachea plánuje do nového roku?

V oblasti výroby chceme v souladu s dlouhodobými plány rozšiřovat výrobní kapacity, budeme se nadále věnovat zkvalitňování výroby a pochopitelně bychom vám rádi představili novinky v nabídce dvířek.

Rok 2022 bude také důležitý z hlediska prezentace našich výrobků. Již nyní pracujeme na novém katalogu 2022 / 2023, který vydáme na jaře. Vedle kompletního katalogu pro odborníky se poprvé chystáme vydat inspirativní katalog určený koncovým zákazníkům.

Pokud to situace dovolí, chtěli bychom také v červnu uspořádat několikrát odložený pátý ročník odborné výstavy InterSalon. Kromě toho děláme vše proto, abychom do prázdnin stihli představení již zmíněných Novinek 2022. No a pochopitelně: evropské veletrhy nábytku. Chystáme se na všechny zásadní, abychom načerpali inspiraci a zjistili, kam směřuje náš obor v blízké budoucnosti.

Plány máme veliké, uplynulé dva roky nás ovšem poučily o tom, že plány a realita se mohou značně rozcházet, aniž se s tím dá něco dělat. Věříme ale, že tentokrát to vyjde…

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články