NOVÉ OZNAČENÍ VÝROBKŮ X&X
10. 2. 2022

„Co je po jméně? Co růží zvou, i zváno jinak vonělo by stejně“, říká Romeo ve slavném Shakespearově dramatu. Básník má pravdu, jenže když se mění obchodní názvy zavedených produktů, je to trochu jiná situace.

Proč tedy přejmenováváme Softixx na FENIX a Vetrixx na GLAKS? Proč děláme zmatky? Stručně řečeno proto, abychom zabránili zmatkům ještě větším…

 

Když jsme uváděli prémiová dvířka na trh, volili jsme názvy vycházející ze specifických vlastností a vyjadřující příslušnost k řadě EXTRA & DELUXE. Nepřevzali jsme označení polotovarů, které nakupujeme od zahraničních výrobců, protože jsme chtěli propagovat vlastní finální výrobky.

Došlo ale k tomu, že se na společném trhu mohou potkat de facto shodné výrobky (alespoň pokud se povrchu týče) pod různými názvy. Vzniká zmatek a dvě partnerské značky se vzájemně oslabují, místo, aby táhly za jeden provaz.

Proto jsme se rozhodli pojmenovat naše prémiové výrobky podle označení konstrukčních polotovarů, a sjednotit tak nomenklaturu s jejich výrobci.

 

Od 1. března 2022 tedy platí:

 

SOFTIXX  ˃  FENIX
 
VETRIXX  ˃  GLAKS

Když jsme u toho, připomeňme si, čím jsou dvířka FENIX a GLAKS mimořádné a zajímavé, jak z pohledu vzhledu, tak vlastností….

EXTRA & DELUXE:  FENIX & GLAKS

 

Dvířka prémiové řady vynikají kombinací dokonalého povrchu a unikátních užitných vlastností. Obojího je dosaženo pomocí nejmodernějších technologií zpracování.

Luxus pramenící z kvality…

 

VÝJIMEČNÝ VZHLED

UNIKÁTNÍ VLASTNOSTI

NEJPRODÁVANĚJŠÍ DEKORY

FENIX  [NANOLAMINÁT]

 

Povrch dvířek FENIX je oboustranně tvořen vysokotlakým laminátem s vrstvou nanotechnologicky ošetřených pryskyřic. Dvířka tím získávají mimořádnou odolnost vůči teplu (160 °C) a běžnému mechanickému poškození.

Hluboce matná dvířka jsou navíc pocitově měkká na dotek, a přitom na nich nezůstávají otisky prstů.

 

HLUBOCE MATNÝ VZHLED

OPRAVITELNÝ POVRCH

MIMOŘÁDNÁ TEPELNÁ ODOLNOST (až 160 °C)

OBOUSTRANNĚ SHODNÉ PROVEDENÍ

SNADNÁ ÚDRŽBA

Bílé plochy sestavy knihovny v dokonalém matu jsou citlivě vyváženy černou televizní policí a báječnými kontrastními hranami korpusů. T.komplet s dvířky FENIX je opravdovou designovou lahůdkou.

GLAKS  [ORGANICKÉ SKLO]

 

Zářivě lesklá čelní vrstva dvířek GLAKS je vytvořena z vysokopevnostního laminátu s příměsí skleněného prachu. Hrana této vrstvy je zkosena pod úhlem 45°. Organické sklo je nerozbitné a lze do něj vrtat, řezat či frézovat.

Zadní strana dvířek je zpracována v barevném odstínu shodném s čelní stranou.

 

VYSOKÝ LESK

NEROZBITNÝ POVRCH

OPRACOVATELNÉ BĚŽNÝMI NÁSTROJI

ZKOSENÉ HRANY HORNÍ VRSTVY (45°)

IDENTICKÁ BAREVNOST ZADNÍ STRANY

Opět bílá v hlavní roli! Sklenění dvířka GLAKS dodávají svými odrazy kuchyni další rozměr, vtipně akcentovaný pásem matného FENIXU mezi spodními a horními skříňkami.

 

 

Víme, že bude chvíli trvat, než se zažijí staronová označení výrobků řady EXTRA & DELUXE, ale věříme, že tato změna neubere těmto výjimečným dvířkům na oblibě.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

NOVÉ OZNAČENÍ VÝROBKŮ X&X Staří známí se (staro)novými jmény...
5 1 5 2
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články