NOVINKY 2022
21. 4. 2022

Jak jsme psali, InterSalon se kvapem blíží. (Pokud čtete tento článek v den vydání, bude to přesně za 7 týdnů!). Nevíme, jak ostatní vystavovatelé, ale my chceme představit – mimo jiné – řadu novinek. Abychom vás navnadili, naznačíme, co mezi nimi nebude chybět.

Dekory T.acrylic SUPERMAT

Supermatné akryláty jsou skutečně výjimečné. Jediné, s čím jsme nebyli úplně spokojení, je škála pouhých pěti dekorů. Letos proto představíme 8 nových dekorů včetně například tmavozelené nebo karmínové barvy.

 

Dekory fólií & tvary frézování T.classic

V posledních letech jsme nabídku fólií spíše zužovali, takže teď je ten správný čas, abychom nějaké přidali. Připravili jsme téměř dvě desítky nových dekorů včetně mramorů a  zajímavých dřevin.

Do kolekce T.classic přibude také 6 nových tvarů frézování.

 

 

Tvary frézování T.lacq

Víte, co jsme dělali, když jsme nemohli cestovat, sportovat a navštěvovat se? Pracovali jsme. A připravili jsme 6 nových tvarů frézování pro lakovaná dvířka.

 

Dekory LTD a zadní strany

Aktuální nabídky dekorů lamina a zadních stran MDF se také poněkud smrskly, takže jsme se rozhodli pro 5 nových dekorů LTD a jednu elegantní černou zadní stranu.

 

Po InterSalonu samozřejmě představíme na tomto serveru všechny novinky podrobně, ale víte sami, že vidět věci na vlastní oči je nenahraditelné, takže pokud máte chuť a možnost, přijeďte 9. června k nám do Holešova. Zpátky možná pojedete na nové elektrokoloběžce Mamibike Drift 22, kterou jsme nachystali jako hlavní cenu do tradiční tomboly…

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

NOVINKY 2022 Uvidíte na InterSalonu…
5 1 5 4
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články