JARNÍ SOUTĚŽ TRACHEA
27. 5. 2022

Soutěž o veselé letní ponožky je za námi, dá se říci, že téměř všichni účastníci odpovídali správně (ony také otázky nebyly nijak složité) a výhry na ně budou čekat – jak jsme slíbili – na InterSalonu.

Nyní se otázky podíváme podrobněji a zkusíme k nim dodat pár zajímavostí:

 

 

① V kterém roce proběhl první ročník?

 

InterSalon se představil v roce 2014, následovaly ročníky 2015 a 2016. Právě v roce 2016 se vystavovatelé dohodli na dvouletém cyklu, takže čtvrtý ročník se konal v roce 2018 a další jsme připravovali na rok 2020.

Jak to ovšem tehdy dopadlo, si všichni dobře pamatujeme, takže pátý ročník se bude konat po dlouhých čtyřech letech. Konečně!

 

② Kolik vystavovatelů je letos přihlášeno?

 

Vzhledem k tomu, že přesný počet se ustaloval průběžně, stačila nám odpověď „přes dvacet vystavovatelů“. Přesné konečné číslo je 22, v drtivé většině jde o značky, které jsou s veletrhem spojeny od začátku, ale objevila se i nová jména, ať už jde o vystavovatele světové třídy, jako Hettich nebo Rehau, ale přibyl třeba také domácí specialista výrobce posuvných dveří a šatních systémů Mline.

 

③ Kdo bude letošní ročník moderovat?

 

Sympatickou moderátorkou bude letos paní Markéta Hrubešová, která nás nejen provede celým dnem, ale předvede také něco ze svého kuchařského umění. A pokud si chcete z výstavy odvézt zajímavý dárek, máte možnost si koupit a nechat autorkou podepsat některou z jejích kuchařských knih.

 

④ Kde bude umístěna expozice Trachea?

 

Psali jsme o tom a vy jste ukázali, že jste vnímaví čtenáři. Naše expozice bude umístěna v novém showroomu, doslova pár kroků od vstupu do areálu, takže ji nemůžete minout…

 

⑤ Co bude hlavní cenou v tradiční tombole?

 

Ani tato otázka nečinila problémy. Bude to elekrokoloběžka od českého výrobce Mamibike v hodnotě 40.000 Kč, který bude mít na výstavě připravenou prezentaci svých strojů. Vyhrát může jen jeden, ale svézt se mohou všichni. A kromě toho: cen v tombole budou desítky!

Účastníkům děkujeme, výhercům gratulujeme a věříme, že stylové ponožky budou nosit s pocitem, že si je plně zasloužili…

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

JARNÍ SOUTĚŽ TRACHEA Výsledky a komentář…
4.75 1 5 4
0 / 5 Hodnocení článku: 4.75

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články