ZAOSTŘENO NA PODZIM
14. 7. 2022

Doba prázdnin a dovolených sotva začala a my už o podzimu…

Má to svůj důvod. Na nedávné výstavě InterSalon (více o ní v dalším dnešním příspěvku) jsme si silně připomenuli, jak důležitý je osobní kontakt se zákazníky. Zvláště po covidové pauze.

Právě v této souvislosti připravujeme řadu prezentací a o jedné z nich vás chceme informovat podrobněji.

V podzimním období plánujeme účast na řadě Dnů otevřených dveří u našich partnerů. Tyto aktivity jsou zatím v jednání, o místech a termínech vás budeme formou tradičního Kalendáře akcí informovat na konci srpna nebo začátku září.

 

Stěžejní prezentaci připravujeme na podzim v Praze, a to formou pětidenní účasti na veletrhu ForInterior 2022. Ten bude probíhat od úterý 20. do soboty 24. září na výstavišti PVA Expo v Letňanech. Tam představíme průřez sortimentem, kompletní letošní novinky, katalog výrobků 22 /23 a možná i nějaké podzimní překvapení…

Především ale budete mít možnost potkat se s našimi obchodními zástupci, kteří rádi a kvalifikovaně zodpoví všechny vaše dotazy, vybaví vás prezentačními materiály a určitě se také postarají o vaše občerstvení.

 

Přijďte nás navštívit v Praze, rádi vás přivítáme v našem stánku!

 

Poznámka

Veletrh ForInterior probíhá souběžně se stavebním veletrhem ForArch, jde tedy o akci „2v1“, což je z návštěvnického hlediska příjemné.

O přesném umístění našeho stánku a podrobnějším obsahu expozice vás ještě budeme informovat, dnes jsme chtěli avizovat naši expozici v Praze a pozvat vás na návštěvu.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

ZAOSTŘENO NA PODZIM Co chystáme po prázdninách…
5 1 5 3
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články