NOVINKY JARO 2023: DEKORATIVNÍ PANELY A DVÍŘKA
25. 5. 2023

Nedávno jsme psali o novém dekorativním panelu P08 resp. QP08. Dnes vám chceme ukázat další tři nová provedení panelů, tedy tvary (Q)P09, (Q)P10 a (Q)P11.

Ke každému z uvedených „P“ tvarů patří ještě tvar „D“ jako „dvířka“. Ta se liší od panelů tím, že motivy rovnoběžných frézovaných linií jsou aplikovány pouze na části plochy.

 

V NABÍDCE OD VII / 2023

Důležitá upozornění:

 

  • Vzhledem k hloubce dekorativního frézování je tloušťka dekorativních panelů a dvířek 22 mm!

 

  • Tvary „P“ jsou vyráběny v daných rozměrových řadách, výjimky jsou možné pouze na základě individuální dohody!

 

Ačkoli se „P“ a „D“ tvary skvěle doplňují, mohou být použity i samostatně, a stejně tak platí, že tvary „P“ sice označujeme jako panely, ale není problém je použít jako designová nábytková dvířka s celoplošným frézováním.

 

 

 

P09 & D09

P10 & D10

P11 & D11

Tvar P08 jsme si představili nedávno, a to nejen technicky (ZDE), ale i jako součást realizace, kterou jsme nazvali „Kuchyně á la Versace“.

Dodejme, že i tomu panelu náleží identický tvar dvířek, na nichž demonstrujeme, že pás dekorativního frézování může být na dvířkách D08 – D11 umístěn jak vodorovně, tak horizontálně.

 

 

 

D08

Dekorativní panely a dvířka s výrazným geometrickým frézováním vídáme na nábytkových veletrzích stále častěji. Vzhledem k tomu, že sice máme tento produkt v nabídce řadu let, ale ve formě, která nezohledňuje současné trendy, rozhodli jsme pro modernizaci.

Všech osm nových tvarů lze vyrábět také v provedení „Q“, tedy jako dvířka lakovaná MATNÁ (mat, mat G5, NANO)…

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

NOVINKY JARO 2023: DEKORATIVNÍ PANELY A DVÍŘKA Rozšíření moderní designové řady…
5 1 5 6
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články