KONKURENČNÍ VÝHODY VÝROBKŮ T.SEGMENT

30.3.2017

Při vývoji dvířek T.segment jsme se inspirovali klasickými rámovými dvířky z masivu. Líbil se nám jejich vzhled a chtěli jsme jej skloubit s moderními materiály a technologiemi zpracování. Výsledkem je originální výrobek v retro stylu, který neumí nabídnout nikdo jiný než my.

Těší nás, že vedle kvality provedení je to právě design dvířek, který naši zákazníci oceňují a vyzdvihují.

možnost použití

ORIGINÁLNÍ DESIGN

Retro styl se houpe na vlnách nostalgie po „starých dobrých časech“. Na tom není nic špatného, ale doba pokročila a je nutno propojovat prověřený design s moderními materiály a postupy. T.segment je moderní výrobek s nádechem retro designu a ukazuje se, že sázka na tuto kombinaci se vyplatila.

 

KOMBINAČNÍ MOŽNOSTI

Nabídka dekorů T.segment zahrnuje přes třicet položek, ovšem podstatné je, že tyto dekory lze kombinovat. Tmavý rám a světlá výplň, dřevina a unibarva, unibarva a sklo. A dalším efektem je plasticita, kontrast osmnáctimilime­trového rámu se slabší LTD výplní nebo se sklem a v neposlední řadě také možnost použití kontrastních hran. Segmentová dvířka jsou standardně opatřena hranou barevně shodnou s rámem. Proč ale nedopřát dvířkům výrazný kontrastní obvod? Možnosti provedení tohoto originálního výrobku jsou rozsáhlé, ale především pestré a neotřelé.

 

KVALITA PROVEDENÍ

Jako všechny výrobky „Made in Trachea“, i T.segment vyniká mimořádnou kvalitou. Díky technologickému náskoku můžeme například lepit hrany s téměř nezřetelnou spárou. Technologie tzv. „ztracené spáry“ je dána použitím polyuretanových lepidel (PUR), která umožňují použít mnohem tenčí vrstvu lepidla oproti běžným tavným lepidlům (EVA). Výsledek je mnohem elegantnější a navíc vykazuje vyšší odolnost spoje.

 

 

KONSTRUKČNÍ ZAJÍMAVOSTI

Výplň pětidílných dvířek může být zhotovena z desetimilimetrové LTD, což je poměrně obtížně sehnatelný materiál. A podobné je to se sklem: naše standardní nabídka skel v programu T.cristal rozhodně není tuctová.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články