KONKURENČNÍ VÝHODY VÝROBKŮ T.LACQ

16.6.2017

Lakovaná dvířka jsou noblesní a zákazníci je mají v oblibě. Proto jsme je také zařadili do sortimentu. V čem jsou však dvířka T.lacq odlišná od konkurence? Známe nejméně tři důvody, proč vybrat právě ty od nás.

lakovaná dvířka Q31D

KVALITA LAKOVÁNÍ

Lakování našich dvířek je téměř alchymistický proces. Po přípravě a očištění polotovaru začíná nanesením základní polyesterové barvy, jejíž fyzikální vlastnosti dají finálnímu laku vyšší pevnost a tvrdost. Po nezbytném schnutí a broušení přichází cyklus lakování polyuretanovým lakem. Laická veřejnost se často domnívá, že „čím více vrstev, tím lepší výsledek“. Není tomu tak. Důležité je přesné množství laku na ploše. My postupně stříkáme ve čtyřech vrstvách 200 –220 g/m2.

U lesků následuje po lakování a schnutí ještě křížové strojní broušení, ruční mokré broušení a leštění. Všechna naše dvířka pak podstupují závěrečné čištění a voskovou impregnaci. Tento postup je náročný časově i technologicky, ale zaručuje nejvyšší kvalitu laku. A protože máme rádi, když si zákazníci mohou vybírat, nabízíme okolo 200 barevných odstínů pro lesklé i matné provedení. (Prakticky kompletní řadu vzorníku K7 RAL).

 

• ZÁKLADNÍ POLYESTEROVÝ LAK
vyšší tvrdost a pevnost laku
• OPTIMÁLNÍ MNOŽSTVÍ LAKU
200 – 220 g/m2 ve čtyřech vrstvách
• PEČLIVÉ BROUŠENÍ A LEŠTĚNÍ
4 x křížové strojní + ruční mokré broušení
• FINÁLNÍ VOSKOVÁ IMPREGNACE
dokonale hladký a odolný povrch

 

 

VÝBĚR TVARŮ FRÉZOVÁNÍ

Nalakovat hladkou desku není problém. Nalakovat frézovaná dvířka, či dokonce hluboce frézovaná, to je kumšt. My jej ovládáme, a proto můžeme nabídnout přes třicet tvarů frézování jak pro lesky, tak maty, což nedokáže žádný jiný výrobce. Spolu s kvalitou lakování považujeme výběr tvarů frézování za nejvyšší přidanou hodnotu dvířek T.lacq!

 

• VÍCE NEŽ TŘICET TVARŮ FRÉZOVÁNÍ
aktuálně 32 tvarů pro lesk a 37 tvarů pro mat

 

 

ZÁZEMÍ TRACHEA

Jako největší výrobce nábytkových dvířek umíme zákazníkům poskytnout také odpovídající servis, a to jak v oblasti obchodu, marketingu či logistiky. Naší snahou je, aby prvotřídní výrobky doprovázely i prvotřídní služby. Hologram na zadní straně dvířek T.lacq potvrzuje, že patří do rodiny výrobků Trachea a zákazníci vědí, že to pro nás není fráze, ale závazek.

 

• GARANCE KVALITY A PŮVODU
stříbrný hologram Trachea

 

Pokud chcete vědět více o technické specifikaci dvířek T.lacq, máte možnost ZDE

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články