DUPY, DUPY, DUB! NOVÉ DEKORY FÓLIÍ 2017

26.9.2017

Fólie s kresbou dubového dřeva jsou nejrozšířenějšími dekory vůbec. Inu, dub je dub. A platí to i o naší nabídce. K více než desítce různých dubových dekorů nyní přibyly další dva. Oba mají velmi příjemnou barevnost a působí naprosto autenticky.
Dalšími dřevodekory v podzimní nabídce jsou střízlivý přírodní jasan a netradiční bělená borovice. Výčet novinek pak uzavírají dekory betonu ve světlém a tmavém provedení. Obohacují naši nabídku kontrastních designových fólií o pravděpodobně nejzajímavější – a velmi moderní – dvojici.

214 dub přírodní

Motivy dubového dřeva jsou nejrozšířenějšími dekory v naší nabídce fólií. Dub přírodní představuje absolutní klasiku. Plasticky strukturovaná fólie působí autenticky a díky nevtíravé barevnosti a kombinačnímu potenciálu najde uplatnění jak v klasických, tak moderních interiérech.

215 dub sanremo

V přírodě existují desítky různých dekorů dubu a naše nabídka tento trend kopíruje. Výrazná plastická fólie se vyznačuje potlačením odstínů žluté, její barevnost je lehce studenější a vytříbenější. Elegantním kontrapunktem jsou pak hnědočerné linie simulující napadení houbovou chorobou. Dub sanremo je klasika okořeněná pořádnou dávku espritu!

620 jasan přírodní

Charakteristicky světlé bělové dřevo jasanu je jedním z nejkrásnějších přírodních dekorů a fólie 620 působí dokonale věrohodně. Prostá, čistá struktura i barevnost řadí tento dekor k evergreenům, které skvěle zapadnou do jakéhokoliv interiéru.

815 borovice bělená

Fólie s dekory běleného dřeva se prosazují zejména v moderně koncipovaných interiérech. Dekor bělené borovice má výrazný plastický povrch a velice příjemnou barevnost s lehce smetanovým nádechem. Snese kombinování s jinými dřevodekory i unibarvami, čímž se pole jeho užití značně rozšiřuje.

6–7 beton světlý

Světlý „betonový“ dekor dostal do vínku nádhernou šedostříbřitou barevnost a plastickou povrchovou strukturu, které ještě umocňuje dojem autentičnosti. Dodáme-li, že má v nabídce i své tmavší alter ego – beton tmavý, musíme konstatovat, že jde o dekor mimořádně atraktivní a současně praktický.

6–8 beton tmavý

Tmavý a světlý beton nejsou jedinou kontrastní dvojicí fólií v naší nabídce, rozhodně však představují nejvýraznější pár. Plastická povrchová struktura vybízí k pohlazení, stříbřité odlesky dodávají neobvyklému dekoru velmi specifický charakter. Beton určitě není volbou pro každého, ale kdo se pro něj rozhodně, nebude litovat.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články