T.LACQ: NANO? ANO!!!

3.9.2019

Aktuálním trendem lakovaných povrchů je mat, pokud možno stále hlubší. Jako odpověď jsme zařadili do nabídky opravdu hóóódně matný lak G5. Ale přiznejme si, že to udělali i jiní výrobci a ačkoli jde o správný krok, zvlášť výjimečný není. Hledali jsme něco víc a našli technologický zázrak. Nanolaky, neboli laky s příměsí nanočástic, které jim propůjčují téměř zázračné vlastnosti. A navíc: jsme jediní, kdo tuto možnost nabízí!

 

Nanotechnologie je obor zabývající se technologiemi v měřítku nanometrů čili miliardtin metrů. Pokud je to pro vás nepředstavitelné (jako pro nás), jde o jednu tisícinu tloušťky lidského vlasu. Na této bázi probíhají kvantově mechanické jevy, které mohou působit doslova jako zázrak. Moderní laky jsou značně odolné, ale jsou to pořád jen laky a při troše nešikovnosti lze každý lakovaný povrch poškrábat. Lak s nanočásticemi lze ovšem opravit. Působením tepla nanočástice zacelí škrábance a povrch je opět dokonale hladký. Stačí k tomu obyčejná žehlička.
Tuto možnost známe již od Softixxu, našeho prvního nanomateriálu. Oproti němu však mají dvířka s nanolakem výhodu dvou set barevných odstínů a desítek tvarů frézování ve standardní nabídce.

Co pokazím vidličkou …

To napravím žehličkou …

Tak, jako se systematicky věnujeme trendům designu, hledáme i technologické novinky v oboru. Dvířka lakovaná nanolaky reprezentují moderní nábytkářské materiály založené na aplikaci nejnovějších vědeckých poznatků do praxe. Jde o skutečně unikátní výrobek a jsme rádi, že vám je můžeme nabídnout, navíc jako jediní v republice.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články