T.KOMPLET: MOŽNOSTI PROVEDENÍ

19.2.2020

Jak už víme, T.komplet jsou nábytkové korpusy doplněné o libovolná dvířka z nabídky Trachea a veškeré otvory vyvrtané pro police, závěsy či další mechanické prvky – výsuvy a výklopy.
Jde tedy skutečně o komplet: spodní, horní, vysoké či rohové skříňky s čelními plochami a příslušenstvím potřebným pro instalaci a funkčnost sestav. Toto příslušenství bychom mohli nazvat „infrastrukturou výrobku“.

Nábytkové korpusy s jednokřídlými či dvoukřídlými dvířky představují naprostou klasiku, kterou všichni dobře známe, a není třeba se o ní rozepisovat. Snad jen pro pořádek připomeňme, že výběr dvířek se stříbrným hologramem je skutečně pestrý. Máme k dispozici dvířka foliovaná [T.classic], lakovaná [T.lacq], akrylátová [T.acrylic], skládaná [T.segment], dřevěná [T.wood] a k tomu ještě představitele prémiové řady X&X, SOFTIXX a VETRIXX.
T.komplet ovšem nově nabízí moderní, praktické a stále oblíbenější výsuvy a výklopy, resp. systém vrtání otvorů potřebných pro jejich instalaci. Pro začátek jsme zvolili nejpoužívanější systémy značky Blum.
Která provedení tedy nabízí nejnovější verse objednávkového systému Trachea OS 5.0?

Výsuvy jsou nejčastěji instalovány do spodních skříněk, ačkoli toto provedení někdy najdeme i u skříněk horních. Osvědčený systém výsuvů nese označení Blum Tandembox Antaro. Na výběr máme mezi provedeními Blumotion a Tip-On.

Tandembox Antaro Blumotion: snadná manipulace doplněná funkcí automatického, plynulého dovření.

Tandembox Antaro Tip-On: mechanické otevírání zásuvek jedním dotykem ruky.

U výklopů Blum Aventos určených pro horní skřínky můžeme volit mezi několika variantami značenými jako HK, HL, HK-S a HF.

Aventos HK: jednodílné čelo se vyklápí nahoru.

Aventos HL: v tomto provedení se dvířka paralelně zvedají nahoru.

Aventos HS: u tohoto typu jsou dvířka překlápěna nad korpus.

Aventos HK-S: systém vhodný zejména pro malá čílka, případně malé korpusy.

Aventos HF: dvoukřídlý systém pro vyšší provedení horních skříněk. Pro perfektní přístup do skříňky zůstává úchytka na dosah ruky.

Všechna dostupná provedení modulů T.komplet najdete v systému OS 5.0, kterému v tomto vydání věnujeme samostatný příspěvek s videoprůvodci!

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články