NOVINKY
14. 10. 2021

Poslední novinky jsme představili na podzim 2020, tedy před rokem. Ačkoli jsme je vydali tiskem, vzhledem k situaci byla jejich distribuce obtížná a museli jsme spoléhat na to, že si je zájemci najdou v elektronické formě v kapitole KATALOGY na našem webu.

Pro úplnost dodáváme, že šlo o katalog skutečně bohatý, protože zahrnoval například:

  • lakovaná laminovaná dvířka T.effect
  • LTD dvířka T. basic
  • dekory fólií T.classic v provedení supermat
  • dekory fólií T.classic v provedení ULTRA
  • nové tvary a úpravy masivních dvířek T.wood 
  • nové dekory T.acrylic

Pokud se k vám informace o těchto novinkách nedostaly, nejrychleji je tedy najdete ZDE.

A polední slovo k novinkám: i když nám to situace v letošním roce nijak neusnadňovala, snažili jsme se o to, abychom přesto dokázali připravit nějaké osvěžení a doplnění sortimentu. Pracujeme na tom, abychom vám mohli co nejdříve představit pár skutečně zajímavých novinek.

MATNÝ, MATNĚJŠÍ, SUPERMATNÝ…

Píšeme o tom často, matné povrchy jsou momentálním hitem č. 1 a poptávka po nich ještě poroste. Naši zákazníci mají v tomto ohledu dostatečný výběr (matná dvířka nabízíme v pěti produktových řadách!), přesto pracujeme na tom, aby se v nejbližší době ještě rozšířil.

Zjednodušeně se dá říci, že vzhledově jsou jednotlivá provedení velmi podobná, materiály se ovšem značně liší svými užitnými vlastnostmi. Do některého z nejbližších vydání připravujeme srovnání našich matných dvířek s uvedením jejich klíčových vlastností.

Ultramatný povrch fólie 2-90 černá supermat se vhodně doplňuje s dekorem 9-11 perleť Ultra

MASIVNÍ DVÍŘKA T.WOOD

Kvalitní dvířka z masivu včetně dokonalé povrchové úpravy nejsou tak běžným a dostupným výrobkem, jak by se na první pohled mohlo zdát. S potěšením proto registrujeme, že pokud některý z našich zákazníků zaznamená takový požadavek, obrací se na nás coby výrobce, který jej dokáže realizovat v požadované kvalitě.

Ačkoli jsou masivní dvířka z našeho pohledu okrajovým sortimentem, pozorujeme i v tomto segmentu nárůst, a to zejména poté, co jsme výrazně rozšířili paletu tvarů a povrchových úprav.

tvar M-T96
lak transparentní G5

tvar M-T96
lak bílý G5

tvar M-T96
lak šedobílý G5

tvar M-T96
lak šedý G5

tvar M-T96
lak antracit G5

KORPUSY NA MÍRU

Když jsme připravovali nový produkt –  nábytkové korpusy, mysleli jsme, že hlavním magnetem bude jejich variabilita (typy, rozměry, dekory) a pochopitelně také kvalita zpracování. To sice platí, ale ukázalo se, že našim zákazníkům je ještě sympatičtější jejich výrobní termín. Pět pracovních dnů je přednost, které se dá – zejména v dnešní situaci – jen těžko odolat.

Podrobněji jsme o tom psali v článku „Korpusy na míru sbírají další body“, který můžete najít ZDE.

Tolik k tomu, co jsme slyšeli na DOD, děkujeme všem, kteří se za námi zastavili a budeme se těšit na další a další osobní setkání s vámi.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

NOVINKY Co jste mohli vidět na dnech otevřených dveří u našich partnerů....
5 1 5 2
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články