NOVINKA: T.ACRYLIC SUPERMAT
24. 2. 2022

[v nabídce od března 2022]

 

Dvířka T.acrylic jsou odolná, nenáročná na údržbu a vypadají skvěle v lesku i matu. Právě proto jsou značně oblíbená. Už déle než rok se snažíme, abychom úspěšnou kolekci našich akrylátů obohatili o moderní supermatné provedení.  Covidová doba nám v tom moc nepřála, ale nakonec se podařilo dotáhnout úkol do konce a T.acrylic SUPERMAT je konečně na světě!

 

Jak často opakujeme – a jak jistě sami potvrdíte – matná dvířka vedou. A čím matnější, tím lepší! Důvody tohoto trendu jsou různé – zčásti módní, zčásti praktické. Rozhodně však platí, že dnešní zákazník je poučený a hledá kromě moderního designu také odpovídající užitné vlastnosti. O nich podrobněji referujeme v příspěvku „Přednosti dvířek T.acrylic SUPERMAT“, zde se chceme věnovat kolekci především z hlediska vzhledu.

 

Dvířka T.acrylic SUPERMAT vynikají především dokonale hladkým a rovným povrchem, který má navíc antibakteriální vlastnosti.  Uvádíme je na trh v pěti dekorech doplněných barevně identickou hranou z kvalitních ABS plastů.

Pětice odstínů ve škále od bílé po černou zahrnující obecně nejprodávanější barevné dekory považujeme pouze za základ supermatné kolekce. Intenzivně pracujeme na jejím brzkém rozšíření a doufáme, že další dekory budeme moci představit již na InterSalonu (9. VI. 2022) nebo nejpozději po prázdninách.

Absolutně matná a dokonale hladká dvířka jsou naší odpovědí na trendy nábytkového designu, který kromě dokonalého vzhledu nabízí ideální funkční vlastnosti, mimořádnou odolnost, a to vše s ohledem na životní prostředí.Kombinace oříškového a grafitového dekoru v supermatném provedení dodává kuchyni velmi moderní výraz, který díky jednoduchosti a decentnosti nikdy nezestárne…

Věříme, že zařazení supermatných dekorů výrazně přispěje k další popularitě celé kolekce T.acrylic, zvláště když přihlédneme k jejich unikátním vlastnostem, o nichž pojednává článek, který najdete ZDE.

 

Poznámka:

PDF brožuru T.acrylic SUPERMAT včetně přehledu kompatibilních kovových úchytek si můžete prohlédnout, stáhnout či vytisknout ZDE.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

NOVINKA: T.ACRYLIC SUPERMAT Rozšíření nabídky akrylátů…
4.5 1 5 6
0 / 5 Hodnocení článku: 4.5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články