NOVINKY NOVĚ
5. 5. 2022

V minulém vydání jsme vám naznačili, jaké novinky plánujeme představit v naší expozici na InterSalonu 2022, která bude tentokrát umístěna v novém showroomu nedaleko registračního stanu u vstupu do areálu. 

Protože právě chystáme podklady pro brožuru Novinky 2022, můžeme nabídnout malou obrazovou ochutnávku chystaného sortimentu.

 

Upozornění: Do výstavy zbývá měsíc času, tudíž je možné, že naše prezentace ještě dozná změny. Chceme ale, abyste si uměli představit, jak bude naše expozice koncipována a na co se můžete těšit.

Tvary frézování

Vyvzorovali jsme více než deset nových tvarů pro lisovaná a lakovaná dvířka s cílem obohatit jejich škálu o provedení v moderním designu a s vysokou užitnou hodnotou.

Upozornění: Do výstavy zbývá měsíc času, tudíž je možné, že naše prezentace ještě dozná změny. Chceme ale, abyste si uměli představit, jak bude naše expozice koncipována a na co se můžete těšit.

Už jste viděli úchopovou hranu po dvou stranách dvířek? Na výstavě bude k vidění řada unikátních tvarů…

Dekory fólií

Vybírali jsme z téměř ze stovky dekorů a trvalo nám řadu měsíců, než jsme výběr zúžili, provedli testy a nakonec se rozhodli představit osmnáct nových fólií. To je téměř třetina naší aktuální nabídky, takže jde o skutečně markantní rozšíření!

Dekory inspirované strukturami přírodních kamenů jsou jedním ze zajímavých směrů mezi fóliemi…

Kovové úchytky

Nachystali jsme nové úchytky určené jednak pro moderní tvary dvířek, ale také skupinu určenou zejména pro dvířka patinovaná nebo zdobená rustikálním frézováním.

Některé z nových úchytek působí téměř jako vzácné staré šperky…

Dekory LTD

Nové dekory lamina jsou zajímavé nejen z hlediska skládaných dvířek nebo hraněných přířezů, ale opět o něco rozšiřují možnosti provedení korpusů, za což jsme rádi.

Halifax je terno v jakémkoli provedení. Dovedete si přestavit „halifaxové“ korpusy? Dokonalé…

Naznačovat sice smíme, ale víc už prozradit nemůžeme. Na celou plejádu novinek (a samozřejmě nejen na ně) se přijeďte podívat začátkem června k nám.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

NOVINKY NOVĚ Najdete v naší expozici…
4.5 1 5 2
0 / 5 Hodnocení článku: 4.5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články