NOVINKY 2022: DEKORY FÓLIÍ (II. ČÁST)
8. 6. 2022

Desítka dekorů v moderních barevných odstínech bude k dispozici  – stejně jako dekory dřevin – od letošních prázdnin. Některé fólie bychom mohli nazvat tradičními, ale celkově se dá říci, že tyto novinky přinášejí hodně neobvyklých, možná až odvážných, ale každopádně zajímavých barev a struktur.

 

 

UNIBARVY  [v nabídce od VII / 2022]

 

1-11 Vanilka světlá

Nažloutlý odstín dekoru vanilky je v pravém slova smyslu tradiční. Povrchová struktura fólie je jemně krupičková, odraz a lom světla působí perleťovým dojmem. Fólie sluší téměř všem tvarům frézování a lze ji bez problémů kombinovat s mnoha dalšími.

 

 

123 Fládr sněhově bílý

Název dekoru je v tomto případě i jeho nejlepší charakteristikou. Fólie vyniká oslnivě čistou bělostí doplněnou decentní plastickou kresbou dřeva. Dekor si vystačí sám, současně ale může být vhodným partnerem pro téměř každou fólii z naší nabídky.

 

 

124 Fládr modrý

Denim Blue je příjemná a velmi oblíbená barva. Rozhodně si ji ale nespojujeme se strukturou dřeva. Právě proto je tato kombinace výjimečná a zajímavá a stejně budou působit nábytková dvířka oděná do této netradiční fólie.

 

 

174 Jasmín

Jemně krémový dekor jasmínu evokuje lehkost a čistotu. Kuchyně v jasmínovém provedení bude působit stejně, a to velmi dlouho, protože jde o dekor, který neumí stárnout a neohledí se.

 

 

MAT & SUPERMAT  [v nabídce od VII / 2022]

 

3-40 Rákosově zelená mat

Zvláštní, světlý odstín šedozelené barvy zaujme na první pohled. Je neobvyklý, a přesto jaksi samozřejmý a přirozený. Vynikne zvláště v kombinacích s dekory dřeva nebo světlejšími odstíny přírodních barev.

 

 

4-50 Pařížská modř mat

Spojení odstínu tmavého denimu a matného povrchu je skutečně podařené. Výrazná barevnost činí fólii nepřehlédnutelnou, mat jí dodává hedvábnou eleganci. Přednosti fólie dokonale vystoupí zvláště v kombinacích s dalšími odstíny.

 

 

2-70 Zelená SUPERMAT

V barevnosti šedozeleného supermatu je obsažena řádná porce černé a modré barvy, což jej činí robustním a výrazným. Tato silná fólie se hodí pro kombinace s množstvím světlejších dekorů a nezáleží na tom, zda jde o mat, lesk nebo dřevinu.

 

 

2-80 Tmavě modrá SUPERMAT

Modročerný odstín Navy Blue evokující uniformy královského námořnictva vyzařuje nesmírnou hloubku. Je osobitý, nadčasový, hodí se pro kombinace s dalšími dekory a spolu s vhodným kováním vytvoří z kuchyně klidný a bezpečný přístav.

 

 

ULTRA  [v nabídce od VII / 2022]

 

9-61 Bílošedá ULTRA

Povrch této světlé fólie není zcela hladký, má velmi jemnou pravidelnou strukturu, která umocňuje příjemný dojem. Celek je přirozený, jde o univerzální fólii, která se nesnaží vyniknout, ale rozhodně odvede v interiéru skvělou práci.

 

9 -62 Popelavě šedá ULTRA

Šedivé dekory různých odstínů se neomrzí. Popelavě šedá je decentní, a přidáme-li příjemnou strukturu, máme zde fólii, která splní svůj úkol dokonale, a to jak sama, tak ve spojení s dalšími dekory.

 

 

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

NOVINKY 2022: DEKORY FÓLIÍ (II. ČÁST) Unibarvy, maty, supermaty a dekory ULTRA…
5 1 5 3
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články