TRACHEA JE ČLENEM ASOCIACE ČESKÝCH NÁBYTKÁŘŮ
10. 11. 2022

Maximální spokojenost zákazníka s nábytkem i poskytovanými službami. Tak jednoduchá byla myšlenka, která stála na počátku vzniku AČN v roce 1997…

Dnes asociace představuje největší profesní svaz výrobců nábytku u nás. Členství v AČN je zárukou bezúhonnosti a solidnosti a pro zákazníka jednoznačným signálem o bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti kupovaného nábytku.

A to je také hlavní důvod, proč jsme se rozhodli do asociace vstoupit.

Asociace českých nábytkářů spojuje podnikatele (fyzické i právnické osoby) vyrábějící různé typy nábytku a využívající nejrůznější materiály. Jejím cílem je zastupování a podpora společných zájmů, k nimž patří zejména:

 

– podpora odbytu, zpracovávání analýz a průzkumů

– veletrhy a výstavy

– kontakt s médii

– výzkum v oboru

– odborné školství … atd., atd.

Interiér s dvířky Trachea, nového člena AČN

 

Za 25 let činnosti se z AČN stala skutečně silná profesní organizace, jejíž členové představují elitu v oboru, a proto jsme uvítali nabídku, abychom se součástí tohoto svazu stali i my.

Oceňujeme, že kromě zvyšování úrovně českého nábytkářství, budování konkurenceschopnosti a pořádání důležitých profesních akcí se AČN důsledně stará, aby jejími členy byly pouze takové společnosti, které splní vysoká vstupní kritéria. Citujme přímo ze stránek asociace:

 

„Asociace je otevřená pouze společnostem, které respektují morální a právní principy. Renomé a profesionalita členských společností jsou pro nás na prvním místě.

Společnosti sdružené v AČN vyjadřují svým členstvím zájem o další rozvoj oboru v České republice. Není jim lhostejný osud truhlářského nebo čalounického řemesla v Čechách, na Moravě a ve Slezsku“.

 

 

Asociace českých nábytkářů je členem UEA (Union Europeénne De L´Ameublement), organizace sdružující národní asociace evropských států, Konfederace lesnických a dřevozpracujících svazů ČR a v neposlední řadě také nejsilnějšího podnikatelského svazu v ČR, tedy Hospodářské komory české republiky.

 

Jsme hrdí, že jsme se stali členy klubu, který není nijak početný (asi 80 subjektů), ale o to významnější, neboť zastupuje to nejlepší z českého nábytkářství…

 

 

Více o asociaci, její činnosti, členech či akcích se můžete dozvědět na stránkách www.czechfurniture.com

 

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

TRACHEA JE ČLENEM ASOCIACE ČESKÝCH NÁBYTKÁŘŮ Vstoupili jsme do prestižního profesního svazu…
3 1 5 2
0 / 5 Hodnocení článku: 3

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články