PF 2023
15. 12. 2022

Jménem celé firmy a zejména jménem redakce TracheaLive vám přejeme mnoho štěstí v nadcházejícím roce!

Přejeme si a věříme, že to bude rok radostný a úspěšný a doufáme, že se v něm budeme nadále „setkávat“ na tomto serveru. Mimochodem: na jaře to bude už šest let od chvíle, kdy jsme zde publikovali první příspěvek…

Žijeme v turbulentní době, a proto je velmi těžké předpovídat, co bude v příštím roce. Určitě ale můžeme říci, co plánujeme a o co se budeme snažit. Tyto snahy bychom mohli rozdělit do tří hlavních oblastí.

 

ZACHOVÁNÍ KVALITY

Od počátku fungování se snažíme, aby naše výrobky patřily k nejlepším na trhu. Není to jednoduché ani levné, ale nechceme sejít z tohoto směru.

Věříme, že naše portfolium je natolik široké (a to i v oblasti cenových úrovní), aby si v něm mohl vybrat každý zákazník s vědomím, že za své peníze dostává to nejlepší.

 

ROZŠIŘOVÁNÍ NABÍDKY

O novinkách v segmentu T.lacq platných od začátku roku se dozvíte v samostatném příspěvku dnešního vydání. Kromě toho během toku představíme nové tvary frézování a dekory fólií, a na kterých pracujeme.

A můžeme prozradit, že už velmi brzy do nabídky zařadíme nový atraktivní výrobek. Sledujte TracheaLive a vše se dozvíte z první ruky.

 

KROCENÍ CEN

Ceny energií, inflace, zpomalení růstu… to jsou objektivní faktory, které tlačí na růst cen. A pochopitelně se nevyhýbají ani nám. Jak se dočtete v samostatném příspěvku, byli jsme nuceni upravit ceníky, ale šli jsme jen na nezbytné minimum.

Abychom nemuseli dramaticky zdražovat, hledali jsme úspory napříč celým provozem. Škrtali jsme opravdu důkladně, aby naše výrobky zůstaly atraktivní a konkurenceschopné.

Tak ještě jednou: pevné zdraví, štěstí a spoustu úspěchů Vám přeje

Obchodní oddělení Trachea

P.S. Těšíme se na vás v novém roce…

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

PF 2023 Přání s výhledem…
5 1 5 1
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články