DEKORATIVNÍ PANEL P08 / QP08
23. 3. 2023

V minulém vydání (únor 2023) jsme se v článku „Kuchyně á la Versace“ okrajově zmínili o novém tvaru frézování dekorativních panelů. A slíbili jsme, že se mu brzy budeme věnovat podrobněji.

Ačkoli šlo původně spíše o experiment, o němž jsme si nebyli zcela jistí, zda skončí ve standardní nabídce, výsledky – realizace zákazníků – nás přesvědčily, že stojí za to dotáhnout přípravy do konce.

Jemné rovnoběžné frézování dynamizuje plochu dekorativního panelu, současně ovšem působí velice decentně a zajímavě.

 

Už nějaký čas jsme si přáli navázat na tradici dekorativních panelů (tvary P01 – P08) frézováním, které by odpovídalo současným designovým trendům. Rozpracovali jsme proto motiv jemných rovnoběžných linií a hledali jeho optimální proporce.

Když jsme jej představili na jedné z výstav, okamžitě vzbudil pozornost a několik zákazníků si přálo jej vyzkoušet. Jak jsme uvedli, výsledky dopadly dobře, takže jej brzy oficiálně zařadíme do nabídky. Vy máte nyní možnost seznámit se s jeho definitivní verzí jako první.

Poznámka:

Fóliované tvary T.classic P08 budou dostupné ve všech fóliích kromě skupiny lesk, mohou být ale provedeny také v matném a supermatném laku T.lacq s označením QP08!

Použití dekorativního panelu QP08 jako odkládací šatní stěny naznačuje šíři možností užití nového tvaru frézování.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

DEKORATIVNÍ PANEL P08 / QP08 Nový tvar frézování...
5 1 5 11
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články