T.CLASSIC: NEJDELŠÍ ZÁRUKA NA TRHU
26. 10. 2023

Dovedete si představit, že vám někdo nabídne 400% toho, co musí? Za stejnou cenu, stejnou kvalitu a stejných podmínek? Prostě jen tak. Právě tohle jsme udělali se zárukou na skryté vady našich fóliovaných dvířek.

Místo povinných dvou jsme záruku prodlužili na celých osm let!

A proč? Protože jsme si jistí jejich výjimečnou kvalitou a rádi bychom touto formou ujistili i naše zákazníky, že na tento produkt je opravdu spolehnutí. Spolehnutí opravdu mimořádné a navíc oficiálně garantované…

8 let  =  96 měsíců  =  416 týdnů  =  2.922 dnů

Ano, 2.922 dní (nebo 2.933, záleží, jak vyjdou přestupné roky…), to je slušná porce času.

Za tu dobu proběhnou dva olympijské cykly a bývalý prvák postoupí do posledního ročníku základní školy. Pokud si tedy cestou nějaký ročník nezopakuje, že ano?

Nejdelší záruka na trhu

 

Fóliovaná dvířka jsou díky své variabilitě, praktičnosti i ceně nejrozšířenějším provedením nábytkových dvířek. Věnujeme se jim skoro třicet let, což je taky jeden z důvodů, proč rozumíme jejich výrobě do nejmenšího detailu a můžeme si dovolit nabídnout nejdelší záruku na trhu.

Kuchyňská linka s dvířky T.classic o celkové ploše okolo 5 m2. Prostě klasika…

Vzpomínáte na studii „TŘI CENOVÉ VARIANTY KUCHYNĚ NA MÍRU“? Vzbudila tehdy značný ohlas, a ačkoli ceny se od té doby různě hýbaly, stále přesvědčivě ilustruje, jakou měrou se které komponenty podílejí na celkové ceně kuchyní.

Vizualizaci běžné kuchyně s cca 5m2 plochy dvířek jsme převzali právě z ní a kdybyste si ji chtěli připomenout, najdete ji ZDE.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

T.CLASSIC: NEJDELŠÍ ZÁRUKA NA TRHU Opět prodlužujeme záruku fóliovaných dvířek…
5 1 5 4
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články