NOVÉ LEPIDLO PRO HRANĚNÁ DVÍŘKA
16. 11. 2023

Často opakujeme, že skutečně perfektní výrobek musí být dokonalý i v maličkostech. Proto se pořád snažíme hledat, co by se kde dalo zlepšit, a posunout tak naši produkci zase o kousíček výše.

Otestovali jsme a nyní zavádíme do ostrého provozu třetí odstín lepidla pro všechny naše hraněné výrobky, tedy nejen dvířka, ale také korpusy.

Dosud jsme pro nejsvětlejší dekory používali lepidlo bílé a pro ostatní odstín „natural“.  U velmi tmavých dekorů byla ovšem i při nejpečlivějším hranění spára provedená naturalem částečně patrná.

Proto jsme hledali lepší alternativu a od nynějška hraníme tyto dekory novým čirým lepidlem s jemným jantarovým nádechem, které na sebe přebírá barevnost olepovaného povrchu, resp. hrany.

Díky této skvělé vlastnosti se hodí pro dekory jako je třeba černý FENIX NTM®, celé spektrum tmavých akrylátů včetně metalických nebo různá provedení LTD včetně tmavých dřevodekorů…

  • Shrnutí

 

Hrany tmavých dekorů lepíme speciálním čirým lepidlem, které přebírá barevnost materiálu, a spára tak prakticky není viditelná!

 

Hraněné výrobky, pro které lze toto lepidlo použít, se vyskytují v sedmi produktových skupinách:

 

◦ akrylátová dvířka T.acrylic

◦ skládaná dvířka T.segment

◦ laminovaná dvířka T.basic

◦ laminovaná kompozitní dvířka T.effect+

◦ organické sklo GLAKS

◦ HPL laminát s nanoúpravou FENIX NTM®

◦ nábytkové korpusy Trachea

Čiré lepidlo hran rozhodně patří mezi „velké maličkosti“, které pomáhají dělat naše výrobky hezčími a praktičtějšími, což je naší dlouhodobou snahou…

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

NOVÉ LEPIDLO PRO HRANĚNÁ DVÍŘKA Zavádíme třetí odstín lepidla…
5 1 5 3
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články