VÝHLEDY DO PŘÍŠTÍHO ROKU
14. 12. 2023

Adventní doba je nejen časem bilancování, ale také příprav a očekávání. Někteří se možná odhodlávají k závažnému předsevzetí, jiní plánují, co by chtěli v novém roce zažít, dokázat či dosáhnout…

I my plánujeme a tento článek věnujeme tomu, abychom vám přiblížili, co nového pro vás chystáme.

Katalog výrobků

Už dlouhou dobu vydáváme kompletní katalog ve dvouletém cyklu, takže v roce 2024 by se měl objevit nový. A také objeví.

Pracujeme na něm od podzimu a můžeme prozradit, že nový bude nejen datem vydání, ale především koncepcí a strukturou.

Vzhledem ke stále širšímu portfoliu výrobků, množství každoročních změn a novinek a zejména s ohledem na rozvoj digitálních technologií jsme přistoupili k rozsáhlým změnám.

 

Katalog 2024 bude méně technický a více inspirativní. Najdeme v něm kompletní přehled výrobků, ovšem s tím, že například konkrétní škály dekorů nebo technické podrobnosti lze dohledat na webu. A právě tam bude odkazovat systém QR kódů.

 

Naší snahou je, aby nový katalog byl moderní, přehledný a atraktivní. Proto bude obsahovat základní neměnné informace, jako jsou například skupiny tvarů frézovaní nebo rozdělení dekorů fólií, zatímco ostatní budou k dispozici na webu včetně aktuální nabídky, konstrukčních možností nebo technických parametrů.

 

Díky tomuto hybridnímu interaktivnímu systému nebude tištěný katalog tak rychle morálně stárnout, stane se médiem více inspirativním, zatímco roli platformy kompletních a aktuálních informací zcela převezme web.

Novinky v sortimentu

V případě zamýšlených novinek jde zatím opravdu jen o záměr, protože situace závisí na tom, co a kdy jsou nám schopni nabídnout dodavatelé komponentů, ale zejména na výsledcích našich testů.

Než zařadíme nový výrobek do sortimentu, musíme se být 100% jisti, že bude vyhovovat našim standardům.

 

T.acrylic: LESK

Rádi bychom rozšířili nabídku dekorů o výraznější odstíny. Zájem o akryláty narůstá, protože jde o praktický a vděčný materiál a je pravda, že jsme se v poslední době zaměřovali více na módní maty…

T.classic: kolekce NATURALIS

Přírodními strukturami a barvami inspirované materiály jsou velkým designovým trendem současnosti. Nabízíme jich sice slušnou řádku, ale našli jsme tak krásné dekory, že je zkrátka zařadit musíme…

T.classic: tvary frézování

Pár nových tvarů přibyde každým rokem a ani ten příští nebude výjimkou. Zatím zkoušíme a experimentujeme…

Veletrhy & výstavy

Do světa se příští rok chystáme na čtyři veletrhy, z nichž tím nejvýznamnějším bude milánská „Eurokuchyně“ konaná jednou za dva roky. Každopádně platí, že vás vždy seznámíme s tím, co zajímavého jsme ve světě viděli.

Kromě toho chceme doma aktivně vystavovat na tradičních Dnech otevřených dveří i našich partnerů. Konkrétní místa a termíny budeme průběžně zveřejňovat v tradičních „Kalendářích akcí“.

 

Imm cologne                                                 14. I.  – 18. I.

Kolín nad Rýnem

 

Meble Polska                                                            20. II. – 23. II.

Poznaň

 

Salone del Mobile – Eurocucina                 16. IV. – 21. IV.

Milano

 

SICAM                                                           15. X. – 18. X.

Pordenone

Hlavní plány tedy znáte, pokud se objeví něco, o čem teď sami nevíme, budeme vás určitě informovat, a proto čtěte TracheaLive a buďte v obraze…

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

VÝHLEDY DO PŘÍŠTÍHO ROKU Co bychom chtěli zvládnout v roce 2024…
5 1 5 3
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články