TRACHEA KORPUSY Z POHLEDU OS

22.6.2018

Spolu s rozšířením sortimentu o nábytkové korpusy se rozšířil také objednávkový systém Trachea OS. Ten, kdo je s ním zvyklý pracovat (a je vás absolutní většina), prakticky nepozná rozdíl.
Objednávka probíhá stejným způsobem, ve shodném prostředí, vše je jasné, srozumitelné, intuitivní. Jediný rozdíl spočívá v tom, že v hlavním menu přibyla jedna položka. Korpusy Trachea.

 

Ale pro pořádek projděme postup objednávání korpusů krok za krokem, abychom vás přesvědčili o tom, že k mnoha výhodám tohoto produktu patří i bezproblémové a rychlé online objednání.

 

Osm položek místo sedmi. Nás teď nejvíc zajímá ta nová …

Vyberte jeden z 23 typů modulových korpusů a zadáte rozměry.
Poté zvolíte dekor a systém vám automaticky doporučí hranu.
Doporučením se můžete a nemusíte řídit, to je na vás …
Jakmile zadáte všechny parametry, okamžitě znáte cenu.
 

 

 
Poté stačí konfiguraci uložit a pokračovat v objednávce …

Objednávat korpusy je stejně snadné jako objednávat dvířka. Navíc máte jistotu, že budou vyrobeny do pěti pracovních dnů a dorazí k vám obvyklou cestou. Především ale víte, že dostanete produkt vyrobený na nejmodernějším strojním zařízení (aniž si ho sami musíte pořizovat!), že se nemusíte starat o odpad a výrobní zbytky a že odpovědnost za kvalitu nese Trachea.
Suma sumárum: Trachea korpusy vám mohou pomoci výrazně šetřit čas, peníze a také nároky na kvalifikovanou pracovní sílu, které je dnes největší nedostatek.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články