T.ACRYLIC: POPIS VÝROBKU

28.3.2017

T.acrylic jsou špičková akrylátová dvířka, pravděpodobně nejlepší na našem trhu. Pokud ponecháme stranou pestrost nabídky, patří k jejich přednostem kvalita zpracování, odolnost a estetická dokonalost daná takzvanou „ztracenou spárou“ – téměř neviditelným spojem plochy a hrany.

 

Základem konstrukce dvířek T.acrylic je DTD (dřevotřísková deska), lehký a pevný materiál. Čelní plocha nesoucí akrylátovou vrstvu (PMMI) je silná 1,4 mm. Tloušťka vrstvy a kvalita akrylátu přispívají k dokonalé barevnosti a hladkosti povrchu. Zadní strana dvířek je vyrobena z tvrzeného polystyrenu a má stejný barevný odstín jako strana čelní. Spoj čelní plochy a hrany dvířek je téměř neviditelný. Hovoříme o „ztracené spáře“, která vzniká jako výsledek lepení polyureatnovým lepidlem.

 

T.acrylic: základní údaje

počet lesklých dekorů: 20

počet matných dekorů: 14

aktuální přehled provedení a všech dekorů ZDE

minimální rozměry výrobku [š x v]: 100 × 100 mm

maximální rozměry výrobku [š x v]: 3.000 × 1.270 mm

standardní tloušťka: 18,6 mm

Předností dvířek T.acrylic je odolnost proti mechanickému poničení (poškrábání), které hrozí u lesklých dekorů. Pokud k němu přesto dojde, lze jej většinou eliminovat opravnou sadou. A nezapomeňte: zadní strana výrobků Trachea je vždy opatřena holografickou pečetí – dokladem jejich původu i kvality!

Popisek fotky patří zde. 

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články