KONKURENČNÍ VÝHODY VÝROBKŮ T.ACRYLIC

29.3.2017

Akrylátová dvířka zažívají boom. Oprávněně. Jsou elegantní, odolná, praktická… Na trhu jich najdeme řadu, a vyvstává tedy otázka, která zvolit. Značka T.acrylic přináší oproti jiným řadu významných předností. Podívejme se na ně.

A21 písková šedá lesk

TOP KVALITA

Výrobky T.acrylic představují špičku v kategorii akrylátových dvířek. Vděčí za to dvěma okolnostem. První je síla a kvalita čelní akrylátové vrstvy, která propůjčuje dvířkům dokonalou barevnost a mimořádnou mechanickou odolnost. Druhou je pak způsob a kvalita hranění dvířek. Použitá technologie polyuretanového lepení (PUR) zaručuje dokonalou odolnost spoje proti vlhkosti, vykazuje také vyšší odolnost vůči tepelnému namáhání a jako bonus přidává i novou estetickou kvalitu. Fyzikálně chemické vlastnosti PUR lepidel umožňují jejich aplikaci v mimořádně tenké vrstvě, takže přechod mezi čelní plochou a hranou je téměř neviditelný – hovoříme o tzv. ztracené spáře.

 

PESTROST NABÍDKY

Hovoříme-li o pestrosti nabídky, nemáme na mysli pouze počet lesklých a matných dekorů T.acrylic, kterých je dohromady přes třicet. V nabídce totiž nalezneme řadu dalších zajímavých prvků. Patří k nim provedení „Double“, tedy oboustranně akrylátová dvířka, netradiční hrany s 3D efektem, bílý akrylát v tloušťce 38 mm nebo dvířka s úchopovou hranou zkosenou pod úhlem 30 stupňů, tedy oblíbená, elegantní a praktická „bezúchytková“ dvířka.

 

OPRAVITELNOST

Výrobky T.acrylic jsou mimořádně odolné, zcela vyloučit poškrábání lesklých povrchů ale nelze. Zatímco u konkurenčních produktů je takové poškození definitivní, T.acrylic nabízí pro tyto situace opravnou sadu, díky které lze běžná poškození snadno eliminovat.

 

TIP! Podívejte se na video

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články