T.ACRYLIC: I ZADNÍ STRANY POTŘEBUJÍ PÉČI

16.5.2019

Dvířka T.acrylic jsou mimořádně žádaným výrobkem, který má navíc u lesklých dekorů neobvyklý bonus: možnost opravy drobných mechanických poškození pomocí opravné sady. Je ale třeba uvědomit si, že to platí pro čelní stranu dvířek s akrylátovou vrstvou. Zadní strana, ačkoli může být na pohled téměř k nerozeznání od čelní (A01), je vždy tvořena tvrzeným polystyrenem a je potřeba respektovat zásady její správné údržby.

Připomeňme si dvě nejdůležitější zásady, které platí pro všechna naše dvířka:
● zadní strana dvířek Trachea je vždy opatřena stříbrným hologramem
● návody na údržbu všech výrobků najdete na webu v sekci Servis

Návody na údržbu nepatří k nejčtenějším literárním dílům, což ale nic nemění na jejich významu. Zadní strany dvířek T.acrylic jsou toho jasným důkazem. Shodou okolností jsme v poslední době řešili dvě velmi podobné reklamace. V obou případech šlo o zadní strany našich akrylátových dvířek (že jsou skutečně naše, nám potvrdily zmiňované hologramy :-)) a v obou případech se zákazníci domnívali, že příčinou vady je UV záření.
Provedli jsme tedy testy a ukázalo se, že obě vady nemá na svědomí UV záření, ale čistič na bázi alkoholu, který je pro ošetřování dvířek T.acrylic výslovně zakázán!
Je dobré připomínat zákazníkům, že zásady správné údržby našich výrobků jsou k dispozici na našich webových stránkách a vyplatí se řídit se jimi. Shodou okolností jsme nedávno psali o novém technicko – organizačním manuálu, který shrnuje informace o všech výrobcích, a to včetně návodů na údržbu. Pokud se na něj chcete podívat, najdete jej ZDE.

 

 

 

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články