TRACHEA KORPUSY: ROK NA TRHU

29.5.2019

Parametrické nábytkové korpusy jsme vám poprvé představili loni touto dobou. Můžeme se na ně tedy podívat prizmatem roční zkušenosti, říci si, zda naplnily nebo nenaplnily očekávání a naznačit jejich další perspektivy.

 

Musíme říci, že Trachea korpusy si našly své místo na slunci a jejich produkce pomalu, ale stabilně roste. Kdybychom tvrdili, že na ně musíme dělat pořadníky a stavět čtvrtou směnu, asi byste nám (právem) nevěřili. To ovšem nebylo našim cílem. Chtěli jsme na trh přivést výrobek určený moderně uvažujícím výrobcům nábytku a to se podařilo.
Sledujeme-li trendy v naší branži, zajímáme se nejen, kam kráčí design, ale také jak se vyvíjí nákup materiálů, organizace výroby, komunikace se zákazníkem… prostě sledujeme obor jako celek. A zde je jasně vidět, že jsme zvolili správnou cestu. Abychom na ní uspěli, musíme splňovat dvě podmínky: variabilitu a kvalitu. Po stránce variability jsou naše korpusy skutečně unikátní. U všech 23 třech typů lze volit nejen rozměry a dekor LTD, ale třeba také dekory hran, typ spojení či provedení zad. A po roce zkušeností už pomalu přemýšlíme o dalších inovacích. A co se kvality týče – od materiálů přes rozměrovou přesnost až po hrany lepené polyuretanovými lepidly – i zde naše korpusy splňují nejpřísnější kritéria. Když k tomu připočtete pětidenní výrobní termín, dostanete špičkový moderní výrobek schopný konkurence v celoevropském kontextu.

 

Přednosti Trachea korpusů úzce souvisí s moderními technologiemi. Špičkový výrobek prostě nevznikne na koleně, ale v továrně vybavené dle standardů 21. století, jak se o tom můžete přesvědčit v následujícím vi­deu.

 

 

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články