KDYŽ KOMPLET, TAK T.KOMPLET!

6.2.2020

Podobně jako sledujeme trendy v technologiích a designu, zajímáme se o vývoj celého procesu výroby nábytku. Náš obor se začíná měnit a mít nové požadavky. Systematicky pracujeme na tom, abychom byli vždy první, kdo přináší vhodná řešení.
Když jsme uváděli na trh parametrické korpusy (jaro 2018), slyšeli jsme z mnoha stran, že „tohle se u nás nikdy neujme“. Ale ujalo. Nyní dozrál čas, abychom tento směr rozvinuli novým způsobem, a ten se jmenuje T.komplet. A hovoříme-li o novince, je jasné, že s sebou přináší nutnost rozšíření objednávkového systému. Spolu s T.kompletem tedy přichází i Trachea OS5, takže se vlastně jedná o novinku dvojitou.
OS5 (a tím i možnost objednávat T. komplet) spustíme během několika dní, dnes vás proto chceme seznámit s novinkami jen v obecné poloze, zatímco příští vydání bude věnováno pouze jim včetně technických specifikací, ilustrací a návodů.

T.komplet – jak už napovídá název – je produktem zkompletovaným z našich stávajících výrobků doplněných o nové služby. Řečeno jednoduše: jde o nábytkové korpusy s otvory pro kování včetně vybraných výsuvů a výklopů či vrtanými otvory pro police. Součástí kompletu jsou pochopitelně libovolná dvířka z naší nabídky, také opatřená příslušným vrtáním.
Pokud jde o výsuvy spodních skříněk, pro začátek jsme do nabídky naprogramovali nejužívanější typ na našem trhu – Blum Antaro. Součástí dodávky je nejen vrtání v čílku pro upevňovací elementy, ale také dno a záda výsuvného šuplíku z ohraněné LTD. Když komplet, tak komplet!
U výklopných mechanismů horních skříněk nabízíme dokonce čtyři provedení, také ta, která patří nejen k nejoblíbenějším, ale i nejspolehli­vějším.

 

Pojďme si teď představit T.komplet (a taky i OS5) obrazem:

Zkompletovaný spodní korpus s výsuvnými šuplíky. Ale jakými?
V tomto případě Tandenbox Antaro značky Blum. Dobrá volba.
T.komplet v celé své kráse. Takhle je to jednoduché!
A takhle jednoduše se dá komplet objednat v systému OS5…

T.komplet představuje novou generaci výrobků Trachea odpovídající moderním trendům. Je variabilní, přesný, zpracovaný nejmodernějšími technologiemi a kompletní! Nezatěžuje výrobce nábytku náklady na pracovní síly, výrobní a skladovací prostory, strojní vybavení, energie atd.
Zvykli jsme si na systém „cash and carry“, protože nám přináší řadu výhod. Dá se říci, že T.komplet je jeho modernější, sofistikovanější a příjemnější variantou. Každopádně poskytuje zákazníkovi právě a přesně to, co potřebuje a tehdy, kdy to potřebuje. A to vše v garantované značkové kvalitě Trachea.

 

T.komplet: volba moderních výrobců!

 

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články