BROŽURA T.komplet
19. 5. 2021

V systému T.komplet došlo v poslední době k mnoha změnám. Především korpusy doznaly řady úprav, které buď rozšiřují spektrum nabídky, nebo zvyšují kvalitu a funkčnost provedení. O některých změnách jsme vás stihli průběžně informovat, o těch nejčerstvějších se brzy dozvíte.

T.komplet představuje zlom v naší nabídce. Jde o novou koncepci výrobku, jehož zásadní předností je úspora času a snížení nároků na prostor, vybavení, pracovní sílu a energie.

Proto jej nazýváme inteligentní polotovar.

Při jeho konfiguraci má zákazník možnost volby typu, rozměrů, materiálů a celkového provedení. To vše ve špičkové kvalitě a příznivých dodacích lhůtách.

V tuto chvíli je brožura ve fázi posledních korektur. Abyste nám věřili, ukážeme vám alespoň obálku, o které víme, že se už měnit nebude

V souvislosti s korpusy, které „zabírají“ podstatnou část nové brožury, můžeme prozradit, že u řady typů korpusů se značně rozšíří intervaly minimálních a maximálních rozměrů.

 

Jakmile bude brožura připravena, dříve, než ji vytiskneme, budete první, kdo se s ní prostřednictvím tohoto portálu seznámí…

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

BROŽURA T.komplet Připravujeme do tisku...
4.75 1 5 4
0 / 5 Hodnocení článku: 4.75

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články