PARTNEŘI NAŠIMA OČIMA: HRANIPEX
17. 6. 2021

Se značkou Hranipex spolupracujeme už pěkných pár let. Přesněji řečeno – od té chvíle, kdy jsme nalepili první hrany na tehdy novinková dvířka T.acrylic (naše tradiční lisovaná je totiž nepotřebují…).

Myšlenkou vyrábět akrylátová dvířka jsme se začali zabývat okolo roku 2012 a od počátku bylo jasné, že kromě investic do nových technologií (další pila a pochopitelně olepovačka) nás čeká výběr dodavatele hran a příslušenství.

Vybrali jsme si českou značku Hranipex a své volby nikdy nelitovali. Postupně jsme zaváděli do nabídky další a další typy hraněných dvířek, a do dnešního dne jsme tak už společně olepili kilometry hran. A těšíme se na další!

Hranipex pro nás nepředstavuje jen báječný výběr kvalitních produktů, ale partnera, na němž oceňujeme profesionalitu, rychlost, spolehlivost a osobní lidský přístup na všech úrovních našich vzájemných kontaktů.

A protože naše zkušenosti jsou skutečně jen ty nejlepší, rádi bychom vám tohoto partnera představili blíže.

 

Pestřejší než kaleidoskop

 

Rozsah nabídky hran, lepidel a čističů je tím, co na Hranipexu oceňujeme na prvním místě. Ačkoli nevyužíváme celou šíři nabídky (vystačíme se sortimentem ABS hran a PUR lepidel), jen v segmentu našich potřeb najdeme stovky dekorů. 

Podstatné je ovšem vědomí, že ať sáhneme po kterémkoli, máme jistotu, že dostaneme prvotřídní výrobek, který bude vypadat a chovat se tak, jak chceme a potřebujeme. 

Abychom vám usnadnili práci, rozhodli jsme se připravit přehled našich dvířek s udáním obou forem měrné hmotnosti. Zásadní informací je, z jakého materiálu jsou jednotlivá dvířka vyrobena. Možná někoho překvapí, že používáme de facto pouze tři druhy materiálu.

Na hraně a za hranou

 

Musíme říci, že během spolupráce s Hranipexem jsme se nikdy nedostali na hranu, natož za ni. Co řeknou, to platí a jejich servis lze bez přehánění označit za nadstandardní.

Brzy jsme zjistili, že naše firemní filosofie a naše hodnoty jsou velmi podobné, a proto se nám od počátku spolupracuje s jakousi samozřejmou lehkostí. Nebývá to vždy pravidlem, a my si tohoto výjimečného vztahu si vážíme, protože nám kromě kvalitních komponentů přináší i dobrý pocit ze spolupráce i hrdost, že v našich domácích podmínkách vyrostla firma světových kvalit. 

Z Humpolce do Evropy, z Evropy do světa

 

Za necelé tři desetiletí existence z Hranipexu stal přední evropský výrobce a distributor nábytkových hran a příslušenství. Tucet dceřiných společností rozsetých po celé Evropě je jenom základem jeho obchodní sítě, neboť díky spolupráci s partnery aktivně obchoduje v 65 zemích světa!

Mimochodem: na světě je přes 200 států, ovšem včetně desítek takových jako jsou Kokosové ostrovy, San Marino nebo Grónsko, jejichž obyvatelstvo čítá stovky nebo tisíce hlav.

Úspěch, kterého humpolecká firma dosáhla, je obdivuhodný, ale naprosto zasloužený. Těší nás, že naší zemi a v našem oboru máme takové společnosti a velmi rádi s nimi spolupracujeme, neboť díky nim není práce jen obživou či zdrojem zisku, ale také posláním s vyšším smyslem.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články