T.ACRYLIC V OBOUSTRANNÉM PROVEDENÍ
19. 8. 2021

Lesklý bílý akrylát se stal mimořádně úspěšným dekorem ihned po uvedení na trh a toto postavení si drží dodnes. Věříme, že aktuální inovace jeho pozici ještě podpoří. Od září bude totiž T.acrylic A01 Bílá lesk k dispozici v oboustranném provedení.

 Oboustranná akrylátová dvířka jsme mívali v nabídce pod označením „Double“. Šlo o dva dekory, mezi kterými ovšem chyběl ten nejžádanější: bílý lesk. To se nyní mění a od září 2021 bude u dekoru T.acrylic  A01 Bílá lesk přední a zadní strana tvořena naprosto shodnou akrylátovou vrstvou.

Ačkoli rozdíl na pohled nepozná laik ani profesionál, drobné změny tu jsou: tloušťka dvířek se touto úpravou změnila z 18,6 na 18,8 mm, ale především jsou nyní obě strany vyrobeny z akrylátu, a mají proto i stejné vlastnosti (zejména odolnost) vlastní tomuto materiálu.

Vzhledem k popsané změně bude od září u tohoto dekoru na obou stranách dvířek také stejná krycí fólie (průhledná), takže jediným vodítkem, jak určit „zadní“ stranu, zůstane hologram Trachea.

Připomenutí na závěr: ačkoli je akrylát mimořádně odolným materiálem, i při jeho ošetřování je třeba respektovat návod na údržbu, který najdete v kapitole „Servis“ na www.trachea.cz.

Oboustranný T. acrylic A01 Bílá lesk v nabídce od září 2021!

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

T.ACRYLIC V OBOUSTRANNÉM PROVEDENÍ „Neviditelná“ změna dekoru A01 Bílá lesk
5 1 5 5
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články