E-SERVICES FIRMY BLUM
19. 8. 2021

V minulém vydání jsme si představili jednoho z našich stabilních partnerů, rakouskou společnost Blum. Protože se domníváme, že její nabídka je zajímavá pro širokou odbornou veřejnost, rádi bychom vás dnes stručně seznámili s jejím webovým systémem nazvaným stručně E-SERVICES. 

Pod názvem E-SERVICES se skrývají webové aplikace firmy Blum, které usnadňují uživatelům práci se sortimentem kování. Aplikací je celá řada, každá slouží jinému účelu a jiné skupině uživatelů. Představme si nejpoužívanější.

 

Konfigurátor korpusů

Aplikace, která umožňuje plánování jednotlivých korpusů a rozmístění kování v nich. Výsledkem je nejen soupis kování, ale také soupis všech dřevěných prvků a výkresy jednotlivých dílů s kótami vrtání pro kování. Umožňuje také export dat ve 2D nebo 3D v různých formátech. S těmito daty je poté možné dál pracovat v kreslících programech. Pro majitele vrtacích strojů opatřených automatickým ovládáním EASYSTICK je možné data z konfigurátoru naimportovat do počítače stroje. Naplánované korpusy je také možné ukládat a vytvářet knihovny korpusů.

Konfigurátor výrobků

Umožňuje vytvářet sestavy kování. Tyto sestavy je možné ukládat do knihoven a poté využívat pro soupisy kování a objednávání. Lze z nich také exportovat 3D data pro použití v kreslících programech. Na rozdíl od databáze výrobků nepracuje s jednotlivými díly, ale s celými sestavami.

Databáze výrobků

Jak název napovídá, jedná se kompletní databázi kování. Lze v ní najít jednotlivé díly kování, jejich parametry, vyobrazení a také 2D a 3D data.

Datová služba CAD/CAM

 Rozhraní, které umožňuje v ostatních databázích snadno vyhledávat 2D a 3D data pro následnou práci v kreslících programech.

 

Marketingové materiály

Databáze obrázků, videí, katalogů, brožur a dalších materiálů. 

 

Služba E-SERVICES je bezplatně přístupná všem zájemcům z řad odborné veřejnosti, ale mohou jí využívat i soukromé osoby. Stačí si vytvořit účet registrací na stránce https://e-services.blum.com. Výhodou webového rozhraní je možnost využívat služeb na jakémkoli zařízení, bez ohledu na operační systém.

 Další zajímavou aplikací, která sice není součástí E-SERVICES, ale je také pro uživatele bezplatně dostupná, je EASY ASSEMBLY. Slouží jako pomůcka pro montáž kování a je v ní možné najít montážní návody ke všem výrobkům, montážní videa a další informace. Aplikace je určená pro mobilní zařízení s operačním systémem iOS nebo Android a lze jí bezplatně stáhnout v obchodech s aplikacemi.

SOUTĚŽ SE SPOLEČNOSTÍ BLUM

Abychom vám zpestřili konec prázdnin, připravili jsme pro vás spolu s dnešním partnerem malou soutěž. Stačí správně odpovědět na jednu jedinou otázku a za odměnu obdržíte praktický dárek od společnosti Blum.

 Otázka zní:

V JAKÉ APLIKACI V RÁMCI E-SERVICES JE MOŽNÉ VYEXPERTOVAT SEZNAM PŘÍŘEZŮ?

Odpovědi posílejte do 31. srpna na známou adresu live@trachea.cz.

Abychom vás povzbudili, podívejte se na fotografii z předávání cen hlavnímu výherci, který se nedávno zúčastnil podobné soutěže s partnerem Hranipex.         

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

E-SERVICES FIRMY BLUM Pod názvem E-SERVICES se skrývají webové aplikace firmy Blum ....
5 1 5 2
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články